Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Garanti Bank lansează al doilea program de traineeship “Learn 2B a Banker”

0

15 stagiari au șansa de a fi angajați în urma celor patru luni de training

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice și inovatoare bănci din România, lansează primăvara aceasta al doilea program de traineeship “Learn 2B a Banker”, care va fi remunerat și se va derula pe o perioadă de 4 luni. La cursurile de training participă 15 stagiari, aleși în urma unui proces de selecție, la care s-au înscris proaspăt absolvenți de studii masterale economice sau tehnice.

unnamed

Programul “Learn 2B a Banker” a fost lansat oficial la începutul anului trecut, printr-un parteneriat cu Academia de Studii Economice (ASE). La momentul respectiv, din 950 de aplicanți, au fost aleși 20 de stagiari, care au urmat sesiunea de training în perioada februarie-mai 2014. 15 dintre aceștia au fost ulterior angajați în cadrul Garanti Bank, pentru a-și începe cariera în domeniul financiar-bancar.

“Credem că tinerii ar trebui să aibă șansa de a-și începe cariera într-un mediu financiar dinamic, iar programul nostru «Learn 2B a Banker» le oferă această oportunitate. Avem mare încredere în noua generație de stagiari. Le dorim mult succes și să devină colegii noștri peste patru luni”, a declarat Melania Jaravete, Director Resurse Umane – Garanti Bank.

Participanții vor beneficia de un mix de informații teoretice și de experiențe practice cu privire la produsele și serviciile din sistemul financiar bancar. Activitatea se va desfășura în cadrul agențiilor băncii, iar tinerii vor avea astfel acces la o varietate de activități specifice sistemului bancar și își vor putea dezvolta aptitudinile profesionale și competențele organizaționale. În plus, la sfârșitul celor patru luni, fiecare tânăr cooptat va avea posibilitatea de a deveni membru al echipei Garanti Bank.

Beneficiile programului “Learn 2B a Banker”:

–          acumularea unei experiențe practice în mediul real de business;

–          training specializat;

–          oportunitatea de a fi ulterior angajat în echipa Garanti Bank.

Despre Garanti Bank Romania

Garanti Bank România face parte din Grupul financiar-bancar Garanti România, care reunește și Garanti Leasing (marca sub care funcţionează compania Motoractive IFN SA) și Garanti Credite de Consum (marca sub care funcţionează Ralfi IFN SA).

Garanti Bank este deținută de către Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB), a doua bancă privată din Turcia, ca mărime. TGB este o bancă universală, cu servicii de top în toate segmentele de business, și are peste 10 milioane de clienţi în zonele corporate, comercial, întreprinderi mici şi mijlocii, precum şi retail, cărora le oferă servicii financiare integrate.

Banca oferă o serie de produse și servicii de calitate pentru toate segmentele de business: retail, IMM și corporate, și este una dintre cele mai dinamice și inovatoare bănci de pe piața locală. Prezentă în România din 1998, Garanti Bank a dezvoltat un portofoliu solid de clienți și și-a extins prezența națională prin sucursale și canale alternative, ajungând la o rețea extinsă de 84 de agenții și peste 300 de bancomate inteligente, care pot fi folosite de oricine, nu doar de clienții băncii, pentru tranzacții cu sau fără card.

Serviciul de internet banking al Garanti Bank, Garanti Online, a fost premiat, în iulie 2014, de către prestigioasa revistă Global Finance pentru “Best Consumer Internet Bank in Romania”, pentru a doua oară consecutiv, în cadrul “2014 World’s Best Internet Banks Competition”.

Pentru informații suplimentare vă rugăm accesați www.garantibank.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.