Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Game of Holds 2017, cel mai mare open național de boulder. Cățărare curată și protejarea naturii

0

Sâmbătă, 11 noiembrie, la Fabrica de căţărat:

Game of Holds 2017, un manifest pentru o cățărare curată și protejarea naturii

Game of Holds 2017, cel mai mare open național de boulder, care militează pentru prezervarea naturii și pentru o cățărare curată, are loc sâmbăta aceasta, 11 noiembrie, la Fabrica de căţărat, din incinta Clubului Fabrica (str. 11 Iunie, nr. 50). ÎNSCRIERI, AICI.

În contextul ultimelor șantiere de escaladă, Fabrica de Cățărat se alătură opiniei generale privind etica în amenajarea traseelor outdoor. „Intervenția omului asupra stâncii trebuie să fie cât mai neînsemnată. Cățărătorii trebuie să se ridice la nivelul traseului, nu să coboare traseul la nivelul lor“, spune Cristi Joantă, organizatorul concursului.

Participanții sunt așteptați să se alăture acestui demers și să se cațere pe blocurile concept din curtea Fabricii.

Mai jos, detalii despre înscrieri și despre desfășurarea concursului.

Premiile vor fi oferite de sponsorii evenimentului, pentru categoriile seniori/senioare si juniori/junioare.

Partenerii și sponsorii open-ului Game of Holds 2017, fiveten.ro, C&V Water Control, S.C. SMART INDUSTRIES CONSULTING S.R.L., Cafeterie.ro și Gateway VR Studio, susțin atât competiția, cât și mesajul acesteia: Pentru o cățărare curată!

În premiera, finalele vor fi transmise live, pe pagina de Facebook a sălii (facebook.com/fabricadecatarat).

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.