Game Jam: Maraton de dezvoltare de jocuri video pentru cei pasionati de industria de gaming

0

Pe 5 si 6 aprilie, compania Ubisoft organizeaza un maraton de creatie pentru toti cei pasionati de Game Development. Evenimentul se va desfasura la TechHub Bucuresti,  un spatiu consacrat evenimentelor de IT inovative.

GameJam_780x185px

Competitia va dura 27 de ore, timp in care 15 echipe vor concura pentru crearea celui mai bun joc. Criteriile care vor fi luate in considerare sunt: respectarea temei, creativitate, originalitate, functionalitate, sunet, atmosfera creata.

Echipa castigatoare va intra in posesia unui premiu in valoare de 2 000 de EURO.

Pentru a participa la concursul Ubisoft este necesara completarea unui formular de aplicare. Formularul poate fi accesat in sectiunea special creata pe www.hipo.ro/gamejam. Cei interesati se pot inscrie fie in echipa, fie individual – urmand a fi alocati in ziua evenimentului, in functie de abilitatile tehnice, in echipe de cate 2-3 membri.  Cele mai bune aplicatii primite vor intra intr-o a doua etapa din procesul de selectie si anume sustinerea online a unui test de logica. In final, cele mai bune 15 echipe, vor participa la eveniment. Termenul limita pana la care cei interesati se pot inscrie este 31 martie.

Competitia Ubisoft Bucharest Game Jam este adresata in primul rand celor pasionati de game development. In ceea ce priveste abilitatile tehnice ale celor care doresc sa participe, acestia trebuie sa aiba cunostinte in limbajele de programare C++ sau C#. In cadrul competitiei, ariile pe care se pot inscrie sunt: programare, design de joc, level design sau sunet si arta 2D sau 3D.

“Ca dezvoltatori de jocuri, nimic nu ne bucura si nu ne motiveaza mai tare ca febra creatiei, pasiunea si talentul necesare pentru a transforma o idee intr-o forma de care sa se bucure si altii. Acest maraton reprezinta esenta muncii noastre concentrata in 27 de ore. Este un eveniment organizat de dezvoltatorii de jocuri pentru cei pasionati de dezvoltarea jocurilor. Este o ocazie sa ne cunoastem sau sa ne revedem, sa lucram impreuna si sa ne bucuram de jocurile create” a declarat Cosmin Raianu, Production Manager Ubisoft Bucuresti.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează