Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Galateea azi

0
În cadrul proiectului cultural Galateea azi, au avut loc două evenimente menite să promoveze arta ceramicii contemporane şi a artiştilor participanţi la expoziţiile organizate în galeria Galateea pe parcursul a doi ani de funcţionare de la redefinirea vizuală şi conceptuală ca spaţiu expoziţional contemporan pentru arta ceramicii.
Proiectul a cuprins o serie de trei acţuni culturale: Workshop Internaţional de Ceramică la Centrul Culrural Palatele Brâncoveneşti, Mogoşoaia (1-13 august 2013).
Organizatori: Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti în parteneriat cu Uniunea Artiştilor Plastici din Româmia; Expoziţia de ceramică Galateea Azi(8 septembrie – 16 octombrie 2013). Organizatori: Uniunea Artiştilor Plastici din Româmia în parteneriat cu Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti; Conferinţă şi  prezentarea arhivei de expoziţii a galeriei Galateea. 
Pentru o mai bună cunoaştere a artei ceramice contemporane româneşti, vă invităm la o conferinţă precum şi la prezentarea arhivei de expoziţii a galeriei Galateea  în data de 26 septembrie 2013, ora 19.00 ce se va ţine în galeria Galateea (Calea Victoriei, 132, sector 1, Bucureşti).
Temele ce vor fi abordate:
 
Scurt istoric al Galerie Galateea. Prezintă: Cristina Popescu Russu, artist ceramist şi Vicepreşdinte al Uniunii Artiştilor Plastici din România
 
Galateea după doi ani de activitate. Prezintă: Raluca Băloiu, managerul galeriei Galateea
 
Workshop-ul Internaţional de Ceramică – Centrul Culrural Palatele Brâncoveneşti, Mogoşoaia2013. Prezintă: Georgiana Cozma, artist ceramist şi manager al workshop-ului internaţional de ceramică,Galateea Azi, Mogosoaia, 2013
 
Program galerie:
luni: 11.00 – 19.00
marţi-vineri: 12.00 – 20.00
sâmbată si duminică: închis
pt

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.