Galateea azi

0
În cadrul proiectului cultural Galateea azi, au avut loc două evenimente menite să promoveze arta ceramicii contemporane şi a artiştilor participanţi la expoziţiile organizate în galeria Galateea pe parcursul a doi ani de funcţionare de la redefinirea vizuală şi conceptuală ca spaţiu expoziţional contemporan pentru arta ceramicii.
Proiectul a cuprins o serie de trei acţuni culturale: Workshop Internaţional de Ceramică la Centrul Culrural Palatele Brâncoveneşti, Mogoşoaia (1-13 august 2013).
Organizatori: Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti în parteneriat cu Uniunea Artiştilor Plastici din Româmia; Expoziţia de ceramică Galateea Azi(8 septembrie – 16 octombrie 2013). Organizatori: Uniunea Artiştilor Plastici din Româmia în parteneriat cu Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti; Conferinţă şi  prezentarea arhivei de expoziţii a galeriei Galateea. 
Pentru o mai bună cunoaştere a artei ceramice contemporane româneşti, vă invităm la o conferinţă precum şi la prezentarea arhivei de expoziţii a galeriei Galateea  în data de 26 septembrie 2013, ora 19.00 ce se va ţine în galeria Galateea (Calea Victoriei, 132, sector 1, Bucureşti).
Temele ce vor fi abordate:
 
Scurt istoric al Galerie Galateea. Prezintă: Cristina Popescu Russu, artist ceramist şi Vicepreşdinte al Uniunii Artiştilor Plastici din România
 
Galateea după doi ani de activitate. Prezintă: Raluca Băloiu, managerul galeriei Galateea
 
Workshop-ul Internaţional de Ceramică – Centrul Culrural Palatele Brâncoveneşti, Mogoşoaia2013. Prezintă: Georgiana Cozma, artist ceramist şi manager al workshop-ului internaţional de ceramică,Galateea Azi, Mogosoaia, 2013
 
Program galerie:
luni: 11.00 – 19.00
marţi-vineri: 12.00 – 20.00
sâmbată si duminică: închis
pt

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează