Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Gala Studenților Români din Străinătate, ediția a unsprezecea

0

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) anunță evenimentul aniversar al Galei Studenților Români din Străinătate, ediția a unsprezecea, ce a avut loc marți, 7 ianuarie 2020, începând cu ora 18.00, în sala C. A. Rosetti, din incinta Palatului Parlamentului.

Gala LSRS este evenimentul dedicat studenților români de pretutindeni, care prin pasiunea și dedicarea lor obțin rezultate academice excelente, reunind studenții și absolvenții români din întreaga lume și având scopul de a celebra și încuraja rezultatele academice excepționale ale acestora. De unsprezece ani, prin evenimentul dedicat recunoașterii și premierii excelenței academice a tinerilor români de peste granițe, Liga reușește să ofere un spațiu în care ideile și reușitele studenților și absolvenților români din străinătate să fie remarcate și recunoscute la nivel național și nu numai. Mai mult, Gala LSRS poate constitui o punte de legătură între persoanele interesate de studiile universitare și postuniversitare în străinătate sau între angajatorii din România și studenții și absolvenții români din străinătate.

Această ediție a galei marchează încheierea unui deceniu, aducând în prim-plan o nouă viziune și, totodată, aniversarea a unsprezece ani de activitate a Ligii Studenților Români din Străinătate (LSRS). Momentul principal al evenimentului este reprezentat de decernarea Premiilor pentru Excelență Academică în Străinătate 2020.

Anul acesta ne bucurăm să îi avem alături de noi pe: Primăria Sectorului 5 București, L’Oreal, Kaufland, ANPCDEFP, EximBank, Radio Star, Romanian Business Leaders și BRD.

Toți cei interesați pot afla toate noutățile urmărindu-ne pe Facebook la: @lsrs.romania sau folosind #GalaLSRS2020. Alte informații pot fi găsite și pe: https://lsrs.ro/gala-lsrs-2020/.

DESPRE LSRS

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) este o organizație neguvernamentală, apolitică și echidistantă, a cărei activitate este susținută de implicarea și devotamentul a peste 300 de voluntari, studenți și absolvenți români din întreaga lume. Cu ajutorul lor, LSRS reușește să organizeze anual activități și evenimente dedicate celor peste 13.000 de membrii ai Ligii din peste 50 de țări, dar și comunităților de români de peste hotare. Obiectivul principal al LSRS este de a apăra și promova drepturile și interesele academice, profesionale, sociale, civice și culturale ale membrilor săi, precum și de a sprijini contribuția lor la dezvoltarea României.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.