Gala Special Women, in Hard Rock Cafe

0

Nu stii ce cadou special si original sa faci doamnelor si domnisoarelor din viata ta? Invita-le pe 6 martie, ora 21.00 la Gala Special Women, in Hard Rock Cafe.

Avem deosebita onoare ca la inceput de primavara, sa omagiem trei sportive care prin performantele lor au dus numele Romaniei pe cele mai inalte culmi in lume. Pentru ca noi consideram ca trebuie sa atragem atentia asupra oamenilor de valoare din tara, pentru ca Romania are talente si oameni deosebiti care merita cu adevarat sa se bucure de recunoasterea publica, va asteptam alaturi de noi la o seara deosebita. Invitatul special al Galei, responsabil de buna dispozitie si muzica de calitate, este Tibi Scobiola Band, finalist Vocea Romaniei.

Biletele se pot gasi in format electronic exclusiv pewww.iabilet.ro siwww.bestmusic.ro/bilete/ iar in format fizic la Hard Rock Cafe,

tsb6martie

Pret bilete: 60 Ron VIP, 45 Ron Cat I (cu loc la masa).

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează