Gala Societății Civile 2015 va avea loc pe 15 iunie

0

Gala Societății Civile 2015, ediția a XIII-a

Festivitatea de acordare a premiilor Galei Societății Civile 2015, în cadrul căreia vor fi anunțați câștigătorii ediției a XIII-a, va avea loc în data de 15 iunie, la Ateneul Român, începând cu ora 19.30.

Invitatie_Gala Societatii Civile 2015

Evenimentul va fi prezentat de Mircea Toma, psiholog, jurnalist, activist pentru drepturile omului, co-fondator ActiveWatch, organizație care militează pentru comunicarea liberă în interes public și Vlad Mixich, senior editor la HotNews, autorul volumului „Fanaticii”, publicat la editura Humanitas, și cofondatorul MedAlert, organizație care monitorizează sistemul medical românesc.

În cadrul evenimentului vor fi anunțate și premiate cele mai bune proiecte și programe implementate de sectorul asociativ în ultimul an. Acestea au fost evaluate de către juriul ediției 2015, format din 50 de specialiști în implementarea și evaluarea proiectelor, cercetători, sociologi, jurnaliști, lideri și formatori de opinie ai societății civile și ai sectorului non-profit și din reprezentanți ai sectorului privat, consultanți în CSR, comunicare sau corporate affairs. Numărul proiectelor înscrise anul acesta este de 150, dintre care patru sunt incluse în secțiunea-galerie Think Tank, extra-competiție.

Vor fi anunțate Premiile I, II și III pentru fiecare secțiune din cele 17 din competiție: Educație, Învățământ, Cercetare, Artă și Cultură, Apărarea drepturilor individuale/ colective, Comportament civic și Participare publică, Sănătate, Incluziune socială, Servicii de Asistență socială, Protecția mediului, Dezvoltare economică și socială, Proiecte și campanii de VOLUNTARIAT, Proiecte pentru TINERET, Proiecte și campanii de Responsabilitate Socială și Programe. De asemenea, vor fi acordate Premiile pentru Eficiență, Impact, Durabilitate și Originalitate în cadrul secțiunilor aferente. Marele Premiu al Galei Societății Civile 2015 va fi acordat unui proiect câștigător al locului I din secțiunile pe domenii.

Inițiată în anul 2002, de-a lungul celor treisprezece ediții ale Galei Societății Civile au fost înscrise în competiție 1.850 de proiecte, semnate de către organizații non-profit, neguvernamentale, grupuri de inițiativă sau persoane fizice.

Mai multe informații despre proiectele înscrise în competiție găsiți aici:
http://www.galasocietatiicivile.ro/participants.php

Gala Societății Civile este un proiect al Fundației “Gala Societății Civile”.

Susținătorii Galei Societății Civile sunt KMG International prin Rompetrol Well Services, care de nouă ani este partener principal, Fundația Vodafone România ca sponsor fondator.

Gala Societății Civile 2015, ediția a XIII-a, se desfășoară sub Patronajul Reprezentanței Comisiei Europene în România.

Parteneri: Bursa Binelui, un proiect al BCR, Carpatcement Holding, Avon România, Patru Mâini.
Partener media principal: HotNews.ro, Evenimentul Zilei, Capital.
Parteneri media: RFI România, Radio România Actualități, Radio România Cultural, București FM, The CSR Report, ȘtiriONG.ro, AlTreileaSector.ro, Green Report, Think Outside The Box, Primăria Sectorului 1, Șapte Seri, Getica OOH, Wall-Street.ro, IQads, Zeppelin, Igloo, Esquire, Beau Monde, Marie Claire, Men’s Health, National Geographic România, National Geographic Traveler.

Parteneri tradiționali: Rusu+Bortun Brand Growers, Netvibes România, Media Image, 360 Revolution și Kaustik.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.