Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Gala Serile FJSC reuneşte zeci de profesionişti din comunicare şi jurnalism

0

Gala Serile FJSC reuneşte joi, 26 noiembrie, ȋncepând cu ora 18:30, ȋn Aula Magna a Universității din Bucureşti, zeci de profesionişti ai comunicării şi jurnalismului, care vor fi premiați pentru excelență ȋn domeniul lor de activitate, dar şi pentru implicare ȋn formarea studenților de la jurnalism. Evenimentul aniversar marchează un deceniu de tradiție a Serilor Facultății de Jurnalism şi Științele Comunicării.

Serile FJSC

“De 10 ani, reporteri, producători, jurnalişti, vedete de televiziune, lideri de opinie, publicitari, relaționişti şi oameni de comunicare cu influență ȋn rândul tinerilor le vorbesc studenților Universității din Bucureşti, la Serile FJSC. E o onoare să ȋi avem alături de noi ȋn cadrul unui eveniment de excepție şi să le arătăm recunoaşterea noastră prin intermediul premiilor de excelență”, a declarat conf. univ. dr. Antonio Momoc, intițiator şi organizator al evenimentului.

Vlad Craioveanu, Alex Dima, Paula Herlo, Dragoş Pătraru, Adelin Petrişor, Luca Niculescu, Tudor Muşat, Petrişor Obae, Cristian Pantazi, , Ovidiu Nahoi, Ramon Cotizo, Andrei Gheorghe, Răzvan Exarhu, Ovidiu Ohanesian, Tudor Muşat, Cătălin Dobre, Cornel Mihalache sunt doar câțiva dintre invitații care le-au vorbit de-a lungul timpului studenților şi care vor fi premiați ȋn cadrul Galei Serile FJSC. Lor li se alătură şi jurnaliştii Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru şi Florin Negruțiu, care vor deschide evenimentul cu o dezbatere pe tema responsabilității presei şi impactul internetului.

Serile FJSC au devenit o tradiție pentru Facultatea de Jurnalism şi Științele Comunicării prin prisma celor 50 de ediții organizate timp de un deceniu şi mai ales, a celor peste 50 de personalități din jurnalism şi publicitate care au pus piatra de temelie şi au contribuit la dezvoltarea profesională a studenților.

Gala Serile FJSC este un eveniment cu intrare gratuită.

Sponsor principal al evenimentului: Lidl
Parteneri: Universitatea din Bucureşti, TailorAd, Editura ALL
Parteneri media: TVR, Digi24, Ziare.com, Biz, Paginademedia.ro, Business24.ro, Sapte Seri, DOR, HotNews.ro, studentie.ro, Radio Tanănana, Republica.ro, Româniapozitivă.ro, IQool.

Despre Serile FJSC

Serile FJSC reprezintă un eveniment non-profit, organizat lunar, care din noiembrie 2005 reuşeşte să aducă ȋn fața studenților de la jurnalism, relații publice, publicitate zeci de profesionişti din media, advertising şi PR. Evenimentul se adresează studenților care vor să obțină o perspectivă mai clară despre mass-media şi industria comunicării. Aceste ȋntâlniri le oferă studenților o viziune mai realistă asupra mediului profesional, atât prin prisma secretelor profesionale ȋmpărtăşite de invitaţi, cât şi prin posibilitatea oferită studenţilor de a se ȋnscrie la diverse internship-uri sau stagii de practică.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.