Gala Insing Awards– designul romanesc apreciat la adevărata sa valoare

0

Creativitatea, originalitatea, atenția la detalii și inovația proiectelor de design interior înscrise în competiția Insign Awards organizată anual de Noblesse Interiors (noua identitate a Galeriilor Noblesse) au fost premiate seara trecută în cadrul unui eveniment organizat la Palatul Noblesse. Juriul format din Silviu Preda, managing partner Noblesse Interiors, Loredana Preda CEO Noblesse Group, prof.dr. arh. Marius Marcu Lapadat, decanul Facultății de Arhitectură de Interior din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, conf. Dr. Arh. Beatrice Gabriela Joger, prorector pentru Imagine și Cooperare din cadrul aceleiași facultăți și echipa Studio Insign reprezentată de arh.sef Alessandro Lusito, au ales cele mai reușite amenajări interioare înscrise la categoriile Junior și Senior, subcategoriile Casă și HORECA/Spații Publice.

IMG_8810-2
“Ne aflăm la cea de-a cincea ediție a acestui concurs care își propune să adune cele mai frumoase proiecte realizate sau propuse la nivel conceptual create de designeri și arhitecți din România. Peste 150 de proiecte s-au înscris și în ediția a V-a a cărei gală a avut loc la Palatul Noblesse, toate fiind impresionante din punct de vedere al talentului si al originalității, reflectând o imagine complexă și reprezentativă a potențialului designului românesc pe care îl susținem și îl promovăm”, a declarat Loredana Preda, CEO Noblesse Group.
Cu această ocazie, arhitecții și invitații prezenți s-au bucurat de vizitarea noului show-room al brandului Noblesse Interiors, un concept unic în Europa, care propune o incursiune inedită în lumea designului prin diferite stiluri și perioade. De asemenea, cu ocazia acestui eveniment a fost anunțată lansarea noii platforme www.noblesseinteriors.com, un loc de inspirație și selecție de produse pentru cei pasionați de frumos și pentru cei mai buni profesioniști în design interior.
Concursul Insign Awards își propune ca în fiecare an să promoveze și să premieze cele mai interesante proiecte de design interior, devenind în prezent un punct de referință în agenda designerilor și arhitecților din Romania. Specialiștii aflați la început de drum sau deja consacrați au putut înscrie cele mai reprezentative amenajări interioare semnate de ei, având șansa să câștige Marele Premiu.

Câștigătorii competiției Insign Awards sunt:
Categoria Junior- Casă:
Locul III – Ghinea Bogdan
Locul II- Simina Ignat
Locul I – Alexandra Crișan
Categoria Junior HORECA/ Spații comerciale:
Locul III- Birou Arhitectură Metropolitană
Locul II – Golban Cristina
Locul I – Abăcioaiei Bianca Cristina și Costaș Delia Ștefana
Categoria Senior-HORECA/ Spații comerciale:
Locul III : Prographic
Ideogram Studio
Locul II : Dragos Lazarescu
Categoria Senior Casă:
Locul III – Atelier 507
Locul II – Ezzo Design

Câștigătorul marelui premiu în valoare de 2000 de euro și o vizită în Italia, la fabricile și show-room-ul Poltrona Frau, unul dintre partenerii acestui concurs, este biroul de design interior Ezzo Design, din Timișoara, care a încântat juriul cu o amenajare interioară a unei locuințe rafinate și originale.
Câștigătorii au primit premii în bani, albume de arhitectură și diplomele de recunoaștere, într-un cadru festiv și în aplauzele participanților .

Designerii se pot înscrie în competiția de anul acesta începând cu luna noiembrie 2015 până în februarie 2016, iar principala condiție este să trimită cele mai relevante proiecte concepute sau realizate în perioada 2014-2015.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.