Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Gala Fotbalului Românesc în cadrul Bucharest Fashion Week 2014, ziua 5

0

Bucharest Fashion Week 2014 a transformat Bucureștiul în capitala modei europene! Spectacolul eleganței și culorilor continuă și în această seară cu prezentări de modă, dar și cu evenimente speciale, precum Gala Fotbalului Românesc, Romanian Fashion Awards, Miss România și Top Model România 2014.

Începând cu această seară, atmosfera se va încinge la Bucharest Fashion Week 2014, iar asta pentru că spectacolele designerilor Laurențiu Dobre, Geanina Olaru și Harmont & Blaine (Italia) vor fi completate de două evenmente ce fac parte din tradiția festivalului: Miss România și Gala Fotbalului Românesc. Astfel, cea mai frumoasă femeie din România va fi aleasă după ce participantele vor trece prin trei probe care le va scoate eleganța în evidență. De asemenea, cei mai talentați jucători ai cluburilor de fotbal din România, dar și specialiștii de pe băncile tehnice ale acestora vor fi premiați pentru activitățile lor sportive.

Gala Fotbalului Românesc și Miss România 2014 completează lista surprizelor cu care Bucharest Fashion Week 2014 și-a uimit publicul anul acesta. Iar asta pentru că miercuri, 3 decembrie, cântărețul de origine australiană Faydee și-a făcut debutul în industria mondială a modei, prezentănd pe scena festivalului din România prima sa colecție de haine. În același timp, brandul internațional Guess a suprins și el cu o prezentare extraordinară a noii sale colecții de ceasuri. Întreg evenimentul s-a desfășurat în prezența unor invitați speciali: preşedintele European Fashion Council, Nadya Valeva şi secretarul general al acestui for, George Stoenchev, membri ai delegaţiei Camerei Naţionale de Modă din Elveţia.

Bucharest Fashion Week ziua 4 (1)

Bucharest Fashion Week 2014 va continua până sâmbătă, 6 decembrie. Ultimele zile a festivalului vor include tradiționalele concursuri Miss România și Top Model România dar și  Gala Fotbalului Românesc și Romanian Fashion Awards. Mai multe informații despre desfășurarea Bucharest Fashion Week 2014 puteți găsi pe www.bfashionweek.com sau în programul de mai jos.

Program Bucharest Fashion Week 2014:   

5 decembrie

Hardcore Fashion by Laurenţiu Dobre

Miss România – costume de baie
Gala Fotbalului Românesc – calup 1

Geanina Olaru

Miss România – ţinute inspirate din portul popular, realizate de Cristiana Maria Purdescu şi Izabela Purdescu
Gala Fotbalului Românesc – calup 2

Harmont & Blaine (Italia)

Miss România – rochii de seară BBY
Gala Fotbalului Românesc – calup 3

6 decembrie

Top model România – costume de baie
Romanian Fashion Awards – calup 1

Ioana Voicu

Top model România – ţinute casual BSB
Romanian Fashion Awards – calup 2

Andreea Dogaru

Top model România – rochii de seară Ana Radu
Romanian Fashion Awards – calup 3

Il lupo loco

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.