Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Gala din Inimă pentru Viitor, Ediția a V-a. Continuăm Tratamentul cu Fapte Bune

0

Joi, 26 octombrie 2017, Fundația Policlinci Sociale Regina Maria organizează la Stejarii Country Club cea de-a cincea ediție a Galei din Inimă pentru Viitor. Un eveniment de tradiție care strânge sub același acoperiș pe cei mai importanți reprezentanți ai mediului de business din România, personalități publice, reprezentanți ai Administrației Prezidențiale, Corpului Diplomatic, ai Casei Regale, Parlament, sportivi și vedete, alături de medici renumiți.

Fundația Policlinici Sociale Regina Maria împreună cu Familia Wargha Enayati au plănuit o seară de poveste în care faptele bune să se poată îmbina armonios cu transmiterea unui manifest despre cât de important este ca oamenii mai puțin norocoși să aibă acces la servicii medicale și la educație. Totul este asezonat cu mulțumirile adresate partenerilor, prietenilor și colaboratorilor fără de care activitatea fundației nu s-ar putea desfășura. Buna dispoziție va fi dozată de Trupa Taxi și Iuno Dance. Gazde vor fi Melania Medeleanu și Wargha Enayati iar maître priseurs – Marius Vizante și Vlad Babenco.

Gala din Inimă pentru Viitor este în fiecare an momentul de bilanț dar și principalul eveniment de strângere de fonduri al Fundației. Organizată sub egida, Continuăm Tratamentul cu Fapte Bune, Gala se dorește un prilej prin care să se atragă atenția că persoanele mai puțin norocoase, fără venituri sau asigurări medicale, au șansa, prin proiectele Fundației, să își continue viața cu demnitate, având acces la medicamente și servicii medicale.

Vă amintim că evenimentul este unul caritabil, anul trecut strângându-se prin participare, licitație live, silent și tombolă o sumă importantă, 120.000 euro, (vedeți aici istoricul galelor) bani ce au fost utilizați pentru ca 2300 de pacienți fără venituri și asigurări medicale să  beneficieze de 3200 de consultații gratuite. În plus, 270 de femei au beneficiat de screening pentru preventia cancerului de col uterin, 140 de femei au primit screening de preventie a cancerului de sân,  150 de femei au fost incluse în programe de suport psihologic în lupta împotriva cancerului,  iar 130 de copii au beneficiat de 270 consultații de stomatologie gratuite în cadrul acestor proiecte speciale derulate în Policlinica Socială Baba Novac. Policlinica Sala Palatului a crescut exponențial  în doi ani și jumătate, iar de la gala de anul trecut s-au înregistrat 6800 de consultații, dintre care 6500 au fost adresate pacienților sociali cu venituri sub 1600 ron/lună. În cele două centre educaționale, am susținut activitatea a peste 150 de copii!

Parteneri Silver: Eos Ksi, Groupama, Intermedicas, Medichub, Porsche Bank, Porsche România, Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, Wipro

Parteneri Bronze : Ariston, Agricover, Arval, Banca Transilvania, BCR, Bravo Europa, Diverta, Clinicile dr Leahu, Enterprise Rent a Car, Ernst&Young, Impuls Leasing, Kaufland, Mega Image, Pfizer Romania, Premium Auto, Prodal 94, Raiffeisen Bank, Robert Bosch, Sarkrom, Servier, Societe Generale, Telekom, Unicredit Bank.

Partener Media: Agerpres

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.