Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Gala Art Out – Excelența în industrii creative

0

Gala Art Out – Excelența în industrii creative

– Arta și cultura la superlativ –

Pe 8 aprilie 2017, Gala Art Out își va deschide porțile în cadrul amfiteatrului Aula Magna din Universitatea București.

Afis_Gala

Gala Art Out propune pentru cea de-a patra ediție un program unic și elegant, cu momente artistice de excepție și cu decernarea premiilor Art Out în industrii creative. La eveniment sunt invitați să participe toți susținătorii artei și culturii, deoarece, într-un decor încântător sunt evidențiate rezultate deosebite înscrise în direcția dezvoltării și promovării artelor contemporane, printr-un program de excepție.  Evenimentul va fi prezentat de Georgiana Dănilă, scriitoare și actriță foarte promițătoare, cu roluri remarcabile pe scena Teatrului de Artă din București.

Programul serii va începe printr-un performance realizat de Light Quartet, în colaborare cu Daniela Bălan, artist vizual. Pe ritmuri de tango, publicul va fi introdus într-o atmosferă specifică poveștilor de altă dată. Seara va continua cu un moment muzical susținut de cvartetul ce are în componență pe Elena Albu – vioara I; Ana Limban – vioara a II-a; Rebeca Tanasie – violă; Camelia Iancu – violoncel.

Bianca Badea, multiplă campioană națională și internațională la balet, va susține un moment artistic de excepție. Programul va continua pe ritmurile Ansamblului Românașul, unul din cele mai vechi ansambluri din București cu numeroase participări pe scena celor mai importante instituții culturale din țară și din străinătate.

Publicul va fi introdus într-o atmosferă boemă și efervescentă, prin prezentarea de modă care va avea loc, aducând într-o lumină nouă ținutele renumitului designer Denis-Alexandru Predescu și a grupului IE Clothing format din Emilia Tudoran și Iulia Ghenea, designeri experimentați români.

Evenimentul va continua în note muzicale, în interpretarea tinerei Bianca Popa, tânără foarte talentată, prezență remarcabilă la numeroase concursuri de muzică din țară. Și cum dansul și muzica suns strâns legate, publicul se va bucura și de momente de vals susținute de Balet Academic Svetlana, școală de dans cu rezultate marcante pe plan național și internațional.

Seara se va încheia cu momente de suspans – decernarea premiilor în industrii creative marca Art Out și anunțarea câștigătorilor tombolei serii.

În cadrul Galei se vor decerna premii personalităților marcante din scena culturală românească. Vom recunoaște meritele deosebite din anul 2016 în diverse domenii: muzică, arte plastice, arte decorative, fotografie, arhitectură, arte performative, artele spectacolului, ambasador cultural roman, eveniment artistic și inovație în artă și cultură.

Publicul va putea vizita și expoziția amenajată cu ocazia Galei, ce reunește lucrări de grafică, pictură și fotografie ale artistelor Oana Matra, Laura Lucia Mihalca, Mariana Nedelcu, Patricia Savu, Cristina Tudose, Oana Unciuleanu și piese vestimentare semnate Thais & Stroe.

 

Echipa Art Out aduce mulțumiri tuturor celor care au contribuit la realizarea evenimentului.

Susținători: Avon, 3D Store, Cofetăria Alice, Ellen – atelier creație handmade, Fundația Calea Victoriei, INCODART.

Parteneri media: Agerpress, Business24, Comunicate de afaceri, E-cultura.info, Focus Interactive, Manager.ro, Misiunea Casa, România Pozitivă, Senso TV.

              Asociația ART OUT este o organizație non-profit, non-guvernamentală și independentă, creată cu scopul promovării culturii și artei. Acțiunile asociației vizează sectoarele formativ-educațional, social, cultural-științific, artistic, sportiv și de tineret. Pentru îndeplinirea acestora, organizația își propune: susţinerea procesului de creaţie şi interpretare artistică; organizarea de evenimente cultural-artistice, științifice, educaționale și recreative; acordarea de premii, burse, alte forme de sprijin pentru programe de studii și documentare în țară sau în străinătate; realizarea, editarea, publicarea şi difuzarea de cărți, publicații periodice, materiale multimedia, programe informatice şi alte materiale informative; participarea, colaborarea și organizarea de programe locale, naționale și internaționale cu și pentru tineri.

Site-ul evenimentului: www.gala.artout.ro.

Biletele pentru eveniment sunt disponibile în rețeaua Iabilet.ro și online aici: www.iabilet.ro/site/event/28133.

Pagina de facebook a Galei: www.facebook.com/galaartout

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.