Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Gala Art Out 2016 – celebrarea a cinci ani de excelență în cultură

0

Sâmbătă, 19 martie 2016, a avut loc Gala Art Out, cel mai complex eveniment cultural-artistic al începutului de an, dedicat dialogului multicultural. Evenimentul, aflat la a III-a ediție, a fost găzduit de către Universitatea București și va avea loc în cadrul Aula Magna a Facultății de Drept. Echipa Art Out a celebrat prin acest eveniment cinci ani de rezultate deosebite în domeniul jurnalismului cultural, prin prezentarea diferitelor fațete ale multiculturalismului. La eveniment au luat parte reprezentanți ai instituțiilor publice și ai mediului de afaceri, membri ai societății civile, dar și o serie de artiști, arhitecți, designeri, jurnaliști, profesori, studenti și elevi.

afis_gala_web

Evenimentul prezentat de Diana Roman, actriță a Teatrului Nottara din București, a fost deschis de Excelența Sa D-nul Tajul Aman Mohammad, Ambasador Al Malaeziei în România, care a prezentat detalii din specificul cultural al Malaeziei.

Programul a continuat cu acordurile de vioară, violă și violoncel ale Light Quartet. Adrian Silvan Ionescu, istoric de artă și speaker invitat în cadrul evenimentului, a susținut o prezentare de istoria artei, urmată de o sesiune de intrebări și răspunsuri.
Publicul a putut afla aspecte inedite din povestea și planurile de viitor ale Art Out și Teen Art Out, de la Laura Lucia Mihalca, Director și redactor-șef Art Out și Cosmina Simona Mihalca, redactor-șef Teen Art Out.
Invitată în cadrul evenimentului, D-na Arlinda Morava, soprană, atașat cultural al Ambasadei Albaniei în România, a punctat legăturile cultural-artistice dintre cele două țări, România și Albania, pregătind și o surpriză publicului – introducerea artistului Niko Bello și interpretarea alături de el a unor compoziții muzicale tradiționale albaneze.

Actorii Teatrului Evreiesc de Stat Rudi Rosenfeld, Cornel Ciupercescu, Dorina Păunescu, Nicolae Călugărița, Tudor Istodor, Arabela Neazi, Veaceslav Grosu, Viorica Bantaș, Neculai Predica au încântat publicul cu momente din spectacolul “De la Caragiale la Shalom Alehem”, îmbogățind seara cu umor fin.

Divizia fashion Dalles Go, coordonată de stilistul Ovidiu Buta, a realizat o prezentare de modă de excepție. Alina Pelmuș și Dima Tirsîna au susținut momente de tango argentinian. Evenimentul s-a încheiat cu un concert susținut de trupa We Singing Colors.

Invitații au participat la o tombolă cu premii creative, oferite de 3D Print București, Giftology și Gina Neacșu Oriflame, iar evenimentul s-a încheiat cu o sesiune de networking și fotografii și cu un cocktail.

Mulțumim tuturor celor care au ales să sprijine Gala Art Out, ediția 2016.

Partener strategic: Universitatea București

Parteneri instituționali: Ambasada Albaniei în România, Ambasada Malaeziei în România, Direcția Învățământ și Relații Comunitare – Primăria Sector 5 București

Susținători: Stargate Crewing Agency, Autosoft, Alecsia Make-up Artist, Aqua Carpatica, Atelier Coffet, Camera de zi, Ceainăria Rendez-Vous, Delicatese Florescu, Domeniile Sâmburești, Fundația Ileana Mustatza, Fundația Prețuiește Clipa, Giftology, Gina Neacșu – Oriflame, Ideas OnClothes, Magazinul de Make-Up, Print 3D București, Școala de make-up Ramona Chiriță, The Plot.

Parteneri: Aegee București, Antreprenor cu zâmbet, Asociația Operatorilor culturali din România, Asociatia Studenților din Universitatea București, Asociatia Studenților și elevilor basarabeni din România, Brigada de voluntari, Business ladies club, Ellite Art club Unesco, Ellite Art Gallery, Dalles GO, De-a arhitectura, Federația Comunităților Evreiești din România – Cultul Mozaic, Forumul Tinerilor din România, Fundația Calea Victoriei, Reframe, Salonul Impresionanților, Școala de muzică și arte plastice nr.1 “Iosif Sava”, Teatrul Evreiesc de Stat, Uniunea Artiștilor Plastici din România, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România.
Parteneri media: Academic Link, Amos news, Arhimania, Autentici.ro, Revista Arhitectura, Blogunteer, Bucharest cultural events, Bucureșteni.ro, București VIP TV, Calendar de evenimente, Capital cultural, Ceașca de cultură, Documentedfilmfacts, Egirl.ro, E Vîgolici, Enciclopedia muzicală a României, Evenimente.biz, Exclusiv news, Feeder.ro, Filme-cărți, Garajul de PR, În oraș, Iqool, Judy Florescu, Jurnal de afaceri, Pipa Păcii, PRwave, Raftul cu idei, Revista Bulevard, România Pozitivă, Roportal, Senso TV, Studland, Sub 25, Știri fel de fel, Tonica TV, Trăiește muzica, Urban.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.