Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

g a l a t e e a   g r u p

0

g a l a t e e a   g r u p
07 – 13.12.2020

De mai bine de 10 ani de la redeschiderea galeriei Galateea Contemporary Art toate programele curatoriale au inclus, la finalul sau deschiderea anului,  expoziția grupului de artiști care susțin, în mod voluntar, activitatea galeriei.

Într-un an pandemic, care ne-a afectat pe toți – inclusiv publicul cât și operatorii culturali – artiștii au căutat soluții individuale de adaptare la situația actuală.  În aceste condiții de incertitudine, artiștii ceramiștii au dorit să-și expună o parte din lucrările realizate de ei în expoziția „Galateea grup”. Unele lucrări au ca rezultat propria cercetare în acest context, altele au fost realizate într-un mod intuitiv cu ceva timp în urmă.

Rezultatul acestui „laborator” individual concretizat prin expoziția „Galateea grup” este semnat de: Vlad BASARAB, Bianca BOEROIU, Cristina BOLBOREA, Adela BONAȚ, Gherghina COSTEA, Anca DRAGU, Lucia LOBONȚ, Romana MATEIAȘ, Nicolae MOLDOVAN, Aniela OVADIUC, Cristina POPESCU RUSSU și Iulian VÎRTOPENU.
Expoziția din acest an are doi artiști ceramiști invitați: Maria CIOATĂ și David Leonid OLTEANU.

Curator: Vasile Cercel

PR. Proiect: Anca Dragu
Responsabil proiect: Georgiana Cozma

Acest proiect face parte din programul de susținere a galeriilor de artă din București inițiat de Primăria Capitalei prin Direcția Generală de Arhitectură Peisagistică și Monumente de For Public și Centrul Cultural Expo Arte.

Parteneri media: Modernism.ro, Radio România Cultural, Jurnalul Bucureștiului, Intell News, Manufacturat.ro, Amos news, Leviathan, ArtLine

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.