FutureTalks: Educația în 2030

0

Marți seară, 30 iulie, de la 18:30, ne vedem la a treia ediție FutureTalks. Discutăm cu Irina Itu (UiPath), Diana Ghindă (Training Café) și Ciprian Stănescu (futurist) cum ar putea arăta educația în 2030 și care sunt skill-urile relevante în viitor: de la computer science la empatie și leadership.

Sursa: aici.

Vrem să ne întâlnim la discuții cu acei tineri interesați despre cum o să arate viitorul. Creăm împreună un spațiu de conversație și ?? explorare despre future trends.
Evenimentul se va desfășura în lb. română.

Invitați speciali:
– Irina Itu, Youth in Automation Program Manager @UiPath
– Diana Ghindă, Fondator, & Community Host Training Café
– Ciprian Stănescu, Futurist, co-fondator Future Makers

Participarea este gratuită. Din pacate nu mai sunt locuri libere dar vă așteptăm la următoarele evenimente.

Co-organizator: Training Café

Sursa: aici.

Eveniment organizat în cadrul Future Makers, program național de educație antreprenorială și competiție de idei de business pentru peste 2000 de tineri cu premii de 20.000 euro pentru cele 55 de echipe finaliste. Pentru mai multe detalii: www.futuremakers.ro

Despre autor

avatar

Training Café este o comunitate de practică și învățare pentru traineri și facilitatori înființată în septembrie 2009 în București. În această perioadă am organizat peste 350 de evenimente de învățare, practică, celebrare sau pilotări de programe de training, la care au participat peste 1000 de traineri și facilitatori. Dacă ești în căutare de resurse de învățare, vrei să ai un spațiu în care să practici pentru a deveni mai bun sau vrei să cunoști alți traineri, ca membru al comunității beneficiezi de resurse și oportunități pentru dezvoltarea ta.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.