Future of learning, 21 noiembrie 2019, Training Café

0

Cum se schimbă învățarea?

Cum se schimbă piața muncii și de ce abilități și cunoștințe va fi nevoie în piața muncii, cum se va reflecta această schimbare în piața învățării?

Cum se schimbă stilurile și metodele de învățare: cum învață diferit generațiile noi. cum creăm procese de învățare când avem grupuri din mai multe generații?

Atelierul este dezvoltat pentru persoanele care lucrează în învățare cu grupuri de adulți în contexte profesionale și/sau personale (traininguri, ateliere, conferințe, comunități de practică, webinarii și alte formate e-learning, blended learning și social learning), fără a include contextele formale (educația formală).


Program:

18.30. – 18.45 Bun venit, cunoaștere & (re)conectare

18.45 – 21.15 Future of Learning/Viitorul învățării

Detalii la https://www.facebook.com/events/556718925099664/

Despre autor

avatar

Training Café este o comunitate de practică și învățare pentru traineri și facilitatori înființată în septembrie 2009 în București. În această perioadă am organizat peste 350 de evenimente de învățare, practică, celebrare sau pilotări de programe de training, la care au participat peste 1000 de traineri și facilitatori. Dacă ești în căutare de resurse de învățare, vrei să ai un spațiu în care să practici pentru a deveni mai bun sau vrei să cunoști alți traineri, ca membru al comunității beneficiezi de resurse și oportunități pentru dezvoltarea ta.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.