Fundraising pentru Organizatii Nonguvernamentale prin Dialog / Conferinta FOND, 13 Februarie 2011

0

In data de 13 Februarie 2011, activistii din organizatiile nonguvernamentale din capitala sunt invitati la Conferinta FOND, Fundraising pentru Organizatiile Nonguvernamentale prin Dialog organizata de AIDA, Asociatia pentru Initiative Durabile—Alternative, in parteneriat cu Facultatea de Sociologie si Asistenta sociala, Universitatea din Bucuresti.

Participarea la eveniment este gratuita pentru orice persoana interesata de modalitatile de strângere de fonduri, cu inscrierea in prealabil pe site-ul AIDA: www.initiativedurabile.ro Înscrierile sunt deschise pana in data de 09 februarie, ora 20.00.

Conferinta FOND reuneste reprezentanti ai mai multor organizatii din Bucuresti care le vor impartasi participantilor metode, strategii si exemple de bune practici in strângerea de fonduri.

Printre invitatii Conferintei FOND Bucuresti se numara: Mircea Toma, Active Watch – Agentia de Monitorizare a Presei, Raluca Grecu, Organizatia Persona, Miruna Covaci, ANPCDEFP, Programul Tineret in Actiune, Andreea Popescu, Mai Mult Verde, Elena Coman, Fundatia Soros, Ana Radulescu, Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, Steliana Moraru – Charitygift.

“Prin intermediul Conferintei FOND dorim sa cream un spatiu de dialog intre organizatiile nonguvernamentale din Bucuresti si totodata sa oferim experiente de invatare pentru organizatiile mici pentru care fiecare zi este o “lupta” a resurselor” Sonia Bercuci, presedinte AIDA.

Obiectivele Conferintei FOND sunt de a incuraja autonomia financiara a organizatiilor nonguvernamentale din Bucuresti si cresterea calitatii si a eficientei activitatilor de fundraising in aceasta comunitate.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează