Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fundația Star Storage vă invită să direcționați 20% din impozitul pe profit pentru proiectul Sângele este Viaţă

0

Fundația Star Storage vă invită să direcționați 20% din impozitul pe profit al companiei dumneavoastră către cauza umanitară Sângele este Viaţă, pentru a contribui la dotarea Centrului de Transfuzie Sanguină București cu echipamente medicale performante în vederea prelucrării și păstrării sângelui și produselor conexe în condiţii optime mai mult timp.

Până la data de 31 decembrie 2014, toate companiile din România pot opta pentru a-și direcționa 20% din impozitul pe profit care urmează să-l achite statului pentru anul 2014 către o organizaţie non-guvernamentală pentru a susține o cauză umanitară a acesteia.

Toate companiile care doresc să-și direcționeze 20% din impozitul pe profit pentru susținerea cauzei Sângele este Viață o pot face simplu prin semnarea unui contract de sponsorizare cu Fundația Star Storage, contract care poate fi descărcat de pe site-ul www.sangele-este-viata.ro.

Vizual Sangele este viata

Prin desfășurarea proiectului Sângele este Viață, Fundația Star Storage și-a propus să strângă fonduri pentru achiziţionarea de echipamente medicale moderne necesare Centrului de Transfuzie Sanguină București și a celor din țară în vederea colectării, stocării și prelucrării sângelui și produselor conexe în deplină siguranță, respecând normele tehnice în vigoare și cele mai înalte standarde europene. Totodată, prin acest proiect Fundația Star Storage urmărește și:

  • creșterea numărului donatorilor de sânge în România
  • promovarea necesității de a dona sânge, din cauza crizei actuale de sânge, conștientizarea gravității problemei în România și a necesității implicării benevole a fiecărui tânăr și adult, chiar dacă donarea este neremunerată
  • informarea publicului larg referitor la necesitatea implicării în donarea de sânge benevolă, voluntară și neremunerată
  • îmbunătățirea percepției actuale despre donarea benevolă și voluntară de sânge.

Până acum, în cadrul proiectului Sângele este Viață au fost donate următoarele echipamente medicale extrem de utile Centrului de Transfuzie Sanguină București în valoare de aproximativ 30 000 de euro: bancă de sânge (echipament profesional de refrigerare pentru 336 pungi de sânge), aparat medical profesional de refrigerare pentru reactivi cu o capacitate de 500 litri, 6 hemomixere, un incubator și un agitator cu rac pentru trombocite, precum și un sistem de apă pură. Suma din care au fost achiziționate aceste echipamente reprezintă o donație în valoare de aproximativ 20 000 euro (inclusiv TVA) a companiei Star Storage și una de aproximativ 8 600 euro (inclusiv TVA), rezultatul unei a doua etape de strângere de fonduri din cadrul proiectului.

Toate companiile care înregistrează profit au oportunitatea să decidă ceea ce se va întâmpla cu 20% din impozitul pe care oricum îl achită Statului pentru acest profit. Invităm companiile să direcționeze 20% din impozitul pe profit către proiectul umanitar pe care îl desfășurăm, Sângele este Viață, și astfel vor putea să facă un mare bine fără nici un cost, ajutând la realizarea dotării cu echipamente medicale atât de necesare Centrului de Transfuzie Sanguină București. Mulțumim anticipat tuturor companiilor care vor alege să se alăture cauzei noastre pentru a schimba în bine condițiile de procesare și stocare a sângelui donat de la Centrul de Transfuzie Sanguină București, pentru binele nostru, al tuturor. Să nu uităm că în fiecare minut, un român are nevoie de sânge.”, a declarat Cătălin Păunescu, CEO Star Storage și Președinte al Fundației Star Storage.

Cei care doresc să susţină cauza Sângele este Viață, altfel decât prin direcționarea celor 20% din impozitul pe profit, o pot face prin:

  • Donaţii cu plata prin card bancar, inclusiv din străinătate, cu comision 0 – direct pe site-ul proiectului www.sangele-este-viata.ro
  • Donaţii directe prin transfer bancar în contul deschis de către Fundația Star Storage la Banca UniCredit Ţiriac Bank, Sucursala „Rosetti”, Bucureşti:

ž         RO52 BACX 0000 0008 5451 7001.

Mai multe informații despre cauza umanitară Sângele este Viață sunt disponibile pe site-ul proiectului www.sangele-este-viata.ro, unde este prezentată și suma strânsă până în prezent, aceasta fiind actualizată permanent.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.