Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fundația Renașterea și Globalworth Foundation continuă campania de conștientizare a cancerului de sân

0

Globalworth Foundation se alătură tradiției Fundației Renașterea de a decora, în apropierea sărbătorilor de iarnă, un brad în culoarea roz, simbol al luptei împotriva cancerului de sân. De această dată, bradul din fața clădirii Globalworth Tower din București, unde lucrează zilnic 6.000 de persoane, a fost împodobit în culoarea speranței.

Prin Globalworth Foundation ne dorim să ne implicăm activ în comunitatea în care ne desfășurăm activitatea și să susținem acele inițiative cu un impact pozitiv real. Fundația Renașterea este deja un partener cu tradiție pentru noi, alăturându-ne luptei lor împotriva cancerului de sân de ani buni. La final de an, am decis să reamintim împreună că această boală poate fi prevenită prin control periodic și să ne arătăm suportul celor care se confruntă cu cancerul de sân. Zona în care se află bradul este una foarte vizibilă, cu un trafic ridicat, cărora li se adaugă miile de oameni care lucrează în clădirea noastră”, a declarat Georgiana Oltenescu, Head of Marketing and Communication la Globalworth.

De 18 ani transmitem româncelor că sănătatea este cel mai de preț dar. Alături de partenerii noștri tradiționali – Luxten, și susținuți de Globalworth Foundation, dorim ca prin acest brad roz să promovăm mesajul Coaliției pentru Sănătatea Femeii: prevenția și diagnosticul precoce și corect salvează vieți! Mergeți la controale medicale, regulat. Sănătatea este un miracol, de care trebuie să ne bucurăm și pe care trebuie să îl prețuim zi de zi”, a adăugat Mihaela Geoană, Preşedintele Fundaţiei Renaşterea.

Prin această campanie, Fundația Renașterea și Globalworth Foundation doresc să sublinieze încă o dată importanța prevenției și a controlului medical periodic în depistarea precoce a cancerului de sân.

Globalworth, liderul pieței de birouri din România și Polonia, a lansat în luna decembrie Globalworth Foundation, o organizație neguvernamentală care va susține și dezvolta proiecte cu un impact în comunitățile în care activează, gândite în jurul a trei piloni: oameni, locuri și tehnologie. Sănătatea și accesul la servicii medicale este una dintre principalele preocupări ale companiei.

Despre Globalworth

Globalworth este o companie imobiliară listată la Bursa de Valori de la Londra, care activează în România și Polonia. A devenit principalul investitor pe piața imobiliară din cele două țări, România și Polonia, unde deține participația majoritară în Globalworth Polonia, un investitor care activează pe piața poloneză de real estate, listat la Bursa de Valori din Varșovia. Globalworth dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și în sectorul de logistică/industrie ușoară, în locații premium, care generează venituri din închirierea de spații către companii de top din întreaga lume. Gestionat de peste 170 de profesioniști în România și Polonia, portofoliul companiei are o valoare totală de peste 2,4 miliarde de euro. Peste 90% din acesta este reprezentat de active producătoare de venit, închiriate către aproximativ 500 de companii naționale și multinaționale. Mai multe informații pot fi găsite pe http://www.globalworth.com/ și vă invităm și ne urmăriți pe Facebook, Instagram și LinkedIn.

Despre Fundația Renașterea

Fundaţia „RENAŞTEREA” pentru Educaţie, Sănătate şi Cultură a fost înfiinţată în anul 2001, aducând pentru prima dată în atenţia publicului din România o problemă cu implicaţii majore în viaţa femeilor: cancerul de sân. În urma activităţii susţinute, Guvernul României a acordat Fundaţiei Renaşterea statutul de Organizaţie de Utilitate Publică.

Realizări ale celor 18 ani de activitate ale Fundației Renașterea:

   Centrul Medical de Excelenţă – RENAȘTEREA, inaugurat în aprilie 2011, specializat în diagnosticarea precoce a cancerului de sân și genital. Centrul are 8 cabinete medicale, laborator modern, mamograf digital, colposcop, ecograf 4D. Acest centru vă oferă: servicii medicale la standarde de excepție, aparatură medicală ultraperformantă, laborator specializat, la cele mai mici prețuri de pe piața medicală din România, fiind gestionat de o fundație care nu urmărește obținerea de profit.

Unitatea Mobilă de Diagnostic pentru Sân şi Col Uterin – primul program gratuit de investigaţii de sân şi de col uterin din România – este dotată cu cabinet de ginecologie și mamograf digital. De la inaugurare (martie 2008), Unitatea Mobilă s-a deplasat în 57 de comunităţi rurale și orașe mici, unde peste 21.780 de femei au beneficiat de investigaţii gratuite, fiind efectuate 19.680 de teste Babeș-Papanicolau și 11.317 mamografii.

Premii: „Pearl of Wisdom” (Perla Ințelepciunii) acordat de Parlamentul European 2010, Premiul Special al Galei Societății Civile 2008.

În cadrul proiectului Brave cut-Oferă Putere, peste 250 de paciente și copii diagnosticați cu cancer au primit gratuit peruci din păr natural.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.