Fundația Post-Privatizare te invită la conferința “Parteneriat pentru Antreprenoriat”

0

Fundația Post-Privatizare, cu sprijinul GEA Strategy & Consulting, anunță organizarea conferinței Parteneriat pentru Antreprenoriat”, ce va avea loc pe data de 17 noiembrie 2011, la Grand Hotel Continental București. Parte a Săptămânii Globale a Antreprenoriatului, conferința va aborda cele mai importante aspecte legate de antreprenoriat și rolul educației în creșterea economică.

Mergând pe linia susținerii creativității și inovării în România, Fundația Post-Privatizare dorește să aducă în același loc factorii de influență din domeniul economic și al afacerilor (atât sectorul public, cât și cel privat), pentru găsirea celor mai bune soluții pentru dezvoltarea și susținerea antreprenoriatului, precum și pentru promovarea acelor programe și proiecte destinate tinerilor aflați la început de drum.

Plecând de la rolul și importanța educației antreprenoriale în economia românească, conferința va cuprinde dezbaterea unor teme multiple, precum industriile creative, modelele de succes din business-ul românesc sau oportunitățile de finanțare pentru tinerii antreprenori și start-up-uri. Participanții vor putea afla care sunt cele mai bune surse de investiții la care pot apela și pașii necesari creșterii afacerii lor.

Printre speakerii confirmați se numără Radu Georgescu, președinte GECAD, Ana-Maria Andronic, Senior Associate Biriș Goran, Cristian Haiduc, Președinte al AIPPIMM, Rodica Ionescu, consilier preşedinte FNGCIMM IFN SA, Maria Doiciu, Consultant  și Vice-Președinte al European Microfinance Network.

Conferința “Parteneriat pentru Antreprenoriat” face parte din Săptămâna Globală a Antreprenoriatului (Global Entrepreneurship Week – GEW), aflată la a patra ediție. GEW presupune mii de activități desfășurate concomitent, în peste 100 de țări, în perioada 14-20 noiembrie 2011, cu scopul încurajării spiritului antreprenorial, susținerii ideilor creative și descoperirii celor mai bune inițiative.

Participarea în cadrul conferinței este gratuită, în limita locurilor disponibile, și se poate realiza prin completarea unui formular de înscriere, pe care îl puteți găsi aici.

Despre Fundația Post-Privatizare

Fundația Post-Privatizare (FPP) este cea mai importantă fundație pentru antreprenoriat din România. Creată în 1996 de Comisia Europeană, FPP este o instituție privată care  promovează educația antreprenorială și susține inițiativele destinate dezvoltării sustenabile a mediului de afaceri românesc – cu accent pe întreprinderile mici și mijlocii și start-up-uri – prin intermediul programelor sale de dezvoltare antreprenorială, îmbunătățire a mediului de afaceri și promovare a responsabilității sociale a întreprinderilor.

GEA Strategy & Consulting (GEA S&C) este o companie privată cu capital integral românesc, înfiinţată în anul 2006 din dorinţa de a oferi sprijin şi expertiză instituţiilor publice şi companiilor din România, în încercarea de a construi o economie şi o societate capabilă să îndeplinească standardele europene. GEA S&C oferă servicii de consultanţă strategică şi de dezvoltare pentru administraţia publică centrală şi locală, precum şi pentru mediul de afaceri autohton.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează