Fundația Policlinici Sociale Regina Maria vă invită la teatru!

0

Teatrul Evreiesc de Stat și vă așteaptă vineri, 7 aprilie, ora 19:00 la una dintre cele mai bune comedii din stagiune, „Azilul amanților”.

unnamed

Spectacolul este unul caritabil și vine în sprijinul celor 2.000 de pacienți fără venituri înscriși la Policlinica Socială Baba Novac. Fondurile strânse din această piesă sunt direcționate către fundație pentru a acoperi costurile aferente investigațiilor, analizelor și tratamentului lunar oferit de echipa medicală.

unnamed (1)

De ce să te implici în acest eveniment?

  • Angajații, prietenii sau partenerii tăi vor râde în hohote la piesa de teatru și îți vor mulțumi pentru momentele de fericire;

  • Cei 2.000 de pacienți vor fi tratați în continuare cu demnitate și cei peste 6.000 de copii ai acestor se vor bucura de sprijinul lor;

  • Încurajezi echipa noastră medicală (angajați și voluntari) să își desfășoare în condiții decente activitatea din Policlinica Socială Baba Novac și să continue să ofere diagnosticuri corecte și medicamente în fiecare lună pacienților noștri.

În București există peste 6.000 de persoane fără adăpost, iar peste 200.000 de persoane nu beneficiaza de asigurările de sănătate.

Policlinica Sociala Baba Novac este un proiect al Fundației Policlinici Sociale Regina Maria lansat în 2011 în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București. Aceasta este singura policlinică de acest tip din România și asigură asistență medicală (consultații, investigații, analize și medicamente) gratuită pentru persoanele fără venit, fără asigurare medicală iar, în multe cazuri, fără adăpost.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.