Fundația Olimpică Română și Dedeman au inaugurat noile terenuri de tenis din cadrul Complexului Sportiv Ion Țiriac

0

Simona Halep susține noua generație de tenismeni a României

Fundația Olimpică Română a inaugurat două terenuri de tenis pe zgură în cadrul Complexului Sportiv Ion Țiriac. Implementarea proiectului a fost posibilă datorită suportului oferit de către Dedeman, partener al Fundației Olimpice Române.

Inaugurare terenuri tenis Complexul Sportiv Ion Tiriac 3

Astfel, elevii celor peste 60 de școli și licee din sectorul 2 al Bucureștiului se vor putea bucura gratuit de practicarea sportului alb pe două noi terenuri de tenis în cadrul Complexului Sportiv Ion Țiriac. Aceștia vor avea, de asemenea, acces la cursuri de inițiere în tenis.

“În vara anului trecut, atunci când am semnat parteneriatul cu Simona Halep, ne-am luat angajamentul ca pentru fiecare nou magazin Dedeman deschis să construim şi câte un teren de tenis. Cele două terenuri de tenis inaugurate astăzi reprezintă promisiunea respectată faţă de comunitate, în urma inaugurării magazinului Dedeman din B-dul Theodor Pallady. Pentru că susţinem performanţa 100% românească, ne dorim ca tot mai mulţi copii şi tineri să aibă acces, să îndrăgească şi să practice acest sport în bune condiţii şi, de ce nu, ca de pe aceste terenuri să se dezvolte o nouă generaţie de campioni.”, a declarat Dragoş Pavăl, Preşedintele Dedeman.

La eveniment au participat personalități din lumea sportului, care susțin în mod activ dezvoltarea sportului românesc. Printre aceștia s-au numărat: Simona Halep, Ion Țiriac, precum și Andreea Răducan.

“Ne bucurăm să putem oferi noi facilități în cadrul Complexului Sportiv Ion Țiriac. Tânăra generație are nevoie de susținerea noastră pentru a descoperi bucuria practicării sportului cât mai aproape de casă. Mai mult de atât, consider că rezultatul colaborării dintre Fundația Olimpică Română și Dedeman reprezintă o confirmare a faptului că mediul de business poate avea un rol esențial în dezvoltarea sportului alb și a noii generații de tenismeni a României”, a declarat Andreea Răducan, Președinte al Fundației Olimpice Române.

Cu ocazia acestui eveniment, Simona Halep a dezvăluit din secretele succesului său noii generații de tenismeni. Peste 50 de copii au avut ocazia să schimbe mingi și să primească autografe de la cea mai bună jucătoare din istoria tenisului feminin din România.

“Mă bucur să fiu alături de proiectele dezvoltate de către Dedeman pentru sprijinirea sportului și în special a tenisului. Am încredere că aceste noi terenuri, inaugurate astăzi la Complexul Sportiv Ion Țiriac, vor reprezenta o motivație în plus pentru tinerii din sectorul 2 care își doresc să atingă performanța în sportul alb”, a declarat Simona Halep.

Complexul Sportiv Ion Țiriac reprezintă unul dintre cele mai importante proiecte dezvoltate de Fundația Olimpică Română, sub coordonarea domnului Ion Țiriac. Complexul rezultat în urma modernizării bazei sportive Granitul pune la dispoziție facilități la standarde internaționale: un teren de fotbal omologat FIFA cu 2 stele, un teren multifuncțional pentru minifotbal, handbal, tenis de câmp și tenis cu piciorul, un teren de baschet, precum și două terenuri de tenis pe zgură. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul www.complexsportiv.ro.

Fundația Olimpică Română este o organizație non-profit, apolitică și non-guvernamentală, care susține dezvoltarea tinerilor sportivi, promovează sportul și principiile unei vieți sănătoase și oferă sprijin sportivilor români aflați în situații deosebite de viață. Spiritul și valorile olimpice reprezintă fundamentul Fundației Olimpice Române. Principalele valori care ghidează fundația, atât în proiectele desfășurate, cât și prin partenerii cu care colaborează sunt respectul, excelența și prietenia. Pentru mai multe informatii, vizitați site-ul www.fundatiaolimpica.ro.

Dedeman este afacerea de succes a doi antreprenori români. Începând cu 1992, pe parcursul celor peste 23 ani de activitate, au dezvoltat o companie care a înregistrat un succes constant, datorat unei strategii de business desfăşurate în jurul clientului, cerinţele acestuia şi satisfacerea acestora fiind prioritare. Cultura organizaţională a companiei Dedeman include şi promovarea unei dezvoltări durabile a societăţii prin îmbunătăţirea permanentă a calităţii vieţii. Astfel, compania se implică în mod susţinut în sprijinirea sportului românesc prin oferirea de donaţii şi sponsorizări.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.