Fundatia Leaders: tehnici teatrale in comunicarea in public @ Medeea Marinescu

0

Fundatia LEADERS a dedicat seara de joi, 3 noiembrie 2011 incepand cu ora 19.00, sesiunii de mentoring pentru absolventii LEADERS School. Tema sesiunii de luna aceasta a fost tehnici teatrale in comunicarea in public, experimentate alaturi de actrita Medeea Marinescu.

Sursa: aici.

Timp de mai bine de 2 ore, participantii la sesiunea de mentoring au avut ocazia de a pune intrebari si de a intelege cum pot depasi emotiile vorbirii in public. Medeea le-a  dezvalui acestora cateva tehnici teatrale menite a-i ajuta sa gaseasca placerea de sta in fata unui public, de a-si gasi relaxarea in momentul transmiterii unui discurs si de a descoperi o concordanta intre limbajul trupului si ceea ce transmit verbal.

Am aflat pe parcursul sesiunii de mentoring ca este esential sa invatam cum sa ne lasam priviti de oameni si poate cea mai importanta lectie oferita de Medeea a fost ca in viata trebuie sa ne dam sansa de a gresi.

Urmatoarea intalnire de mentoring va avea loc pe 5 decembrie.

LEADERS School este prima si unica scoala de leadership din Romania, care ofera tinerilor cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani sansa de a invata direct de la practicieni teorii si exemple concrete in materie de leadership. Aspiram ca prin LEADERS School sa reusim sa aducem acea parte educationala practica, care lipseste din viata tinerilor romani si ne dorim ca in viitor LEADERS School sa devina un etalon pentru toate scolile de leadership si antreprenoriat din lume.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează