Fundatia Leaders organizeaza traininguri gratuite, octombrie-decembrie ’09

2

Data: 28 Octombrie, 4, 11, 18, 25 Noiembrie si 3 Decembrie, incepand cu ora 17:00.
Locul: sala Lazarescu din cadrul Facultatii de Farmacie – zona Universitate (strada Traian Vuia), Bucuresti

Fundatia LEADERS, in colaborare cu Facultatea de Farmacie ‘Carol Davila’ din Bucuresti si Actavis Romania, organizeaza in aceasta toamna un proiect educational ce vizeaza transmiterea informatiilor legate de practica leadershipului autentic catre studenti.

ltpVor fi organizate 6 traininguri, sustinute de specialisti din cadrul firmei de training si consultanta Ascendis, precum: Bazele leadershipului, Valori si principii, Inteligenta emotionala, Managementul timpului, Gandirea pozitiva si Leadership autentic.

Fiecare training va fi urmat de o sesiune cu un roman model, Raed Arafat (Fondator Smurd), Cornelia Stancu (Director RA&RD Actavis Romania), Tincuta Busoi (Director Productie Sindan Pharma), Calin Tatomir (CEO Microsoft – in curs de confirmare).

Inscrierile sunt gratuite, fiind doar 100 de locuri disponibile iar pentru inregistrare este nevoie sa completezi formularul de inscriere online pe leadershipcenter.ro

http://www.education.leadershipcenter.ro/inscriere.php
Sesiunile se desfasoara in sala Lazarescu din cadrul Facultatii de Farmacie – zona Universitate (strada Traian Vuia), in zilele 28 Octombrie, 4, 11, 18, 25 Noiembrie si 3 Decembrie, incepand cu ora 17:00.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

2 comentarii

  1. avatar

    nu am gasit unde sa ma inscriu pe leadershipcenter.ro

    poti sa dai un link mai exact? sau inca nu s-au deschis inscrierile?

Comentează