Fundatia Estuar sprijina victimele tragediei de la clubul Colectiv si rudele acestora

0

Fundatia Estuar isi exprima regretul si este alaturi de cei aflati in suferinta in aceste momente de mare durere pentru familiile, rudele, prietenii celor decedaţi sau raniti.

Multi dintre supravietuitorii, ranitii sau salvatorii de la acest eveniment traumatizant pot dezvolta diferite reactii psihologice dupa aceste evenimente. Desi nu toti ar putea suferi sechele psihologice pe termen lung, o parte dintre ei poate manifesta diferite simptome sau tulburari de natura psihologica. In cazuri mai serioase aceste simptome pot fi asociate cu depresie, anxietate, consum exagerat de alcool etc.

De aceea, Fundatia Estuar, organizatie cu peste 22 de ani de experienta in domeniul sanatatii mintale, prin echipa sa de specialisti, ofera consiliere psihologica si psihiatrica gratuita pentru rude, raniti, supravietuitori, dar si pentru salvatorii care au participat la interventie.

Date de contact:

Psiholog Adrian Socol: 0726264231

Dr. Florian Koleci: 0758 119 304

Centrul Social Estuar Sector 6
Str. Lt. Gh. Negel, nr. 1-3, sector 6, Bucuresti
Telefon: 021/411.08.85
E-mail: office.cs6@estuar.org

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează