Fundatia Estuar sprijina victimele tragediei de la clubul Colectiv si rudele acestora

0

Fundatia Estuar isi exprima regretul si este alaturi de cei aflati in suferinta in aceste momente de mare durere pentru familiile, rudele, prietenii celor decedaţi sau raniti.

Multi dintre supravietuitorii, ranitii sau salvatorii de la acest eveniment traumatizant pot dezvolta diferite reactii psihologice dupa aceste evenimente. Desi nu toti ar putea suferi sechele psihologice pe termen lung, o parte dintre ei poate manifesta diferite simptome sau tulburari de natura psihologica. In cazuri mai serioase aceste simptome pot fi asociate cu depresie, anxietate, consum exagerat de alcool etc.

De aceea, Fundatia Estuar, organizatie cu peste 22 de ani de experienta in domeniul sanatatii mintale, prin echipa sa de specialisti, ofera consiliere psihologica si psihiatrica gratuita pentru rude, raniti, supravietuitori, dar si pentru salvatorii care au participat la interventie.

Date de contact:

Psiholog Adrian Socol: 0726264231

Dr. Florian Koleci: 0758 119 304

Centrul Social Estuar Sector 6
Str. Lt. Gh. Negel, nr. 1-3, sector 6, Bucuresti
Telefon: 021/411.08.85
E-mail: office.cs6@estuar.org

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează