Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fundatia Chance for Life isi mareste echipa: Fundraiser in Bucuresti!

0

 

chance for life

Oferim:

• Posibilitatea de a lucra intr-o echipa motivata si intr-un mediu placut

• Oportunitatea de a lucra in programe de educatie pentru tineri

• Oportunitati de crestere si dezvoltare profesionala (acces la consultanta si cursuri de fundraising)

• Salariul net de pornire de 1600 RON

Obiective principale ale coordonatorului de fundraising:

• Coordoneaza implementarea planului de atragere de fonduri a Fundatiei Chance for Life

• Contacteaza si dezvolta parteneriate cu companii sponsor

• Dezvolta evenimente de atragere de fonduri adresate donatorilor individuali

• Dezvolta materiale de comunicare cu sponsorii si donatorii organizatiei

• Mentine si consolideaza relatia cu donatorii si sponsorii, incheie parteneriate, realizeaza periodic rapoarte catre parteneri
• Dezvolta si gestioneaza baza de date a donatorilor si partenerilor, pastrand confidentialitatea acesteia

Profilul candidatului:

• Studii superioare in marketing/comunicare/stiinte sociale

• Experienta in utilizarea MS Office (Word/Excell/PowerPoint)

• Abilitati de comunicare dezvoltate (scris si oral)

• Confort in interactiunea cu oamenii (unu la unu si in fata unui grup)

• Experienta anterioara in organizatii nonprofit , ideal experienta directa in atragerea de fonduri reprezinta un avantaj

Pentru a aplica pentru acest post te rugam sa ne trimiti CVul si o scrisoare de intentie la office@chanceforlife.ro  pana la data 19.02.2015.

1Fundatia Chance for Life este o organizatie non-profit infiintata in 2000 care isi propune dezvoltarea comunitatilor din Romania prin intermediul copiilor si tinerilor. Prin campanii sociale si educationale care provoaca oamenii sa gandeasca diferit, prin programe care ofera suport emotional si social pentru copii si tineri, Chance for Life formeaza spiritul civic al romanilor, contribuind astfel la dezvoltarea durabila a comunitatilor din tara noastra.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.