Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fundatia Calea Victoriei: Rochii de la Hollywood care au facut istorie

0

Fundatia Calea Victoriei va invita joi, 8 decembrie, ora 19.00, la conferinta Rochii de la Hollywood care au facut istorie, o incursiune in minunata lume a modei Hollywoodiene.

Lectorul Silvia Timofte ne va prezenta tinutele care au devenit icon in lumea modei, din care s-au inspirat generatii intregi de designeri si a caror linie, croi si eleganta se regasesc in majoritatea rochiilor pe care le cumparam si le purtam la petreceri, receptii si gale.

Multe dintre rochiile sau tinutele pe care le vedem in revistele de moda si-au inceput “viata” in filmele Hollywoodiene si pe covorul rosu.

Rochiile Ritei Hayworth si ale Laurenei Bacall, tinutele impecabile ale lui Audrey Hepburn, Catherine Zeta Jones sau Gwyneth Paltrow, nonconformismul lui Diane Keaton sau al lui Cher, toate au creat tendinte si au influentat colectii intregi de pe catwalk.

Fara sa ne dam seama, aceste rochii incantatoare si-au facut loc in dulapurile noastre sub forma unei bluze extravagante, a unei rochii ample de vara sau a unei fuste casual.

Va asteptam joi, 8 decembrie, sa aflati povestile lor si a lumii fascinante in care au fost create.

Lector: Silvia Timofte

Data: 8 Decembrie 2011; Ora: 19:00

Cost: 30; Cost studenti: 25

Locul desfasurarii: Fundatia Calea Victoriei, str. Caimatei 20, et. 3.

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.