Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fuckup Nights: spațiu pentru poveștile întreprinzătorilor români care au depășit eșecul

0

Fuckup Nights: spațiu pentru poveștile întreprinzătorilor români care au depășit eșecul

România are printre cele mai ridicate procente de oameni care doresc să fie antreprenori din Europa, însă nu la fel de bine stă și la capitolul conversiei acestei intenții în proiecte sustenabile. În spatele acestui rezultat stau lucruri precum gradul scăzut de inovare, finanțarea aparent dificilă și nu în ultimul rând, teama de eșec, de consecințele lui și prejudecățile noastre.

Despre cum eșecul deschide căi neașteptate către succes

Poveștile antreprenorilor de succes sunt aplaudate și se bucură de atenția mass-media. Imaginea antreprenoriatului a devenit ecoul unui mesaj trunchiat. Cum ar arăta știrile dacă în locul succesului ar fi prezentate poveștile celor 10 fail-uri care l-au precedat?

La Fuckup Nights creăm spațiu pentru poveștile întreprinzătorilor români care au depășit eșecul, făcând loc în acelși timp pentru învățare, umor și interacțiune. Ascultăm povești reale într-un mediu informal unde prejudecățile nu sunt niciodată invitate. 3 sau 4 vorbitori ne împărtășesc din experiența proiectelor pe care le-au „dat de gard” sau pur si simplu nu au mers conform planului si ne răspund la întrebări precum: Ce nu a mers bine? Ce au învățat? Ce ar face diferit? La sfârșit, după ce ne-am convins că eșecul este o etapă normală în drumul către succes, deschidem seara de networking la YouthHUB.

Speakeri Fuckup Nights Bucharest Volume 2

Andrei Dunuță
Fondator Self Trust Academy (companie de traininguri axate pe vânzări, public speaking, leadership şi dezvoltare personală) & Speaker motivational la Salvați Copiii și Fundația Calea Victoriei
Sorin Axinte
Founding member la Romanian Business Leaders Foundation si Managing Partner at GLUE (companie de strategie de branding si comunicare)
Mihai Cana
HR Consultant la Trend Consult Group
Andreea Călugărescu
Recruitment Lead la Rinf Temps

De ce să vii la Fuckup Nights

Fiecare Fuckup Nights e diferit, pentru că fiecare poveste e unică, personală, și reprezintă o doză de curaj. Diferența dintre Fuckup Nights (FUN) și alte evenimente cu și despre antreprenori și proiecte este că FUN promovează la nivel mondial cultura depășirii prejudecăților, intr-o comunitate de prieteni.
Dacă ești în căutarea inspirației, dornic să faci networking de calitate, dacă vrei să-ți validezi ideile sau pur și simplu să participi la un eveniment diferit, hai la Fuckup Nights.

Primul FuckUp Night a avut loc în Mexic în anul 2012. De atunci, ne strângem în fiecare lună în peste 140 de orașe din întreaga lume pentru a bea o bere și a asculta trei povești despre eșec. Din decembrie 2015 ne strângem și în București. Hai și tu, alături de prietenii tăi.

Detalii eveniment
Data: vineri 26 februarie
Locația: YouthHUB, Str. Ion Neculce nr .74, Corp B, Sector 1, București
Biletele se găsesc pe website-ul nostru sau la http://bit.ly/BiletFUNvol2
Mai mute informații pe www.fuckupnights.com/bucharest

Fuckup Nights în lume

f

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.