Frumos Marș, frumoase manifestări, frumoasă plimbare, sâmbătă, 15 septembrie 2012

0
Sâmbătă, 15 Septembrie 2012, „Români Frumoși” te  invită la o promenadă de toamnă cu aromă de vară în București pe timp frumos, garantat de prognoza meteo. 
Ne așteptăm să fie prezenți oameni bucuroși de prezență reciprocă, fericiți de prilejul exprimării frumosului din ei prin creații proprii: o pancartă cu mesaj pozitiv, un balon vesel desenat, o panglică colorată, un instrument muzical artizanal duios armonios sau orice altă manifestare bine intenționată a creativității.
 
Ținem să precizăm că acest marș nu este politic, de protest sau alte defulări, scopul său fiind  experimentarea unei stări de bine comune. Cei ce nu sunt de-acord cu abordarea noastră sunt invitați la dialog cu organele de ordine.
Data: 15 Septembrie 2012
Orele: 16:oo – 18:oo
Locație: Parc Al. Ioan Cuza (fost I.O.R.) 
Traseu: Întâlnire la Fântâni (intersecția Str. Câmpia Libertății cu Str. Baba Novac) – Str. Baba Novac
 – Str. Constantin Brâncuși (până la Potcoava) – Str. Nicolae Grigorescu (până la metrou Titan) și Retur.

După marș, împachetăm recuzita și ne-ntindem la un picnic pe iarbă verde.Mijloace de transport:
Autobuz: 311
Troleibuze: 92, 79, 70
Metrou: Stația Titan, însă marșul pornește din poziție diagonal opusă, după cum se vede pe hartă.

La cât mai mulți oameni frumoși!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează