Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Frumos Marș, frumoase manifestări, frumoasă plimbare, sâmbătă, 15 septembrie 2012

0
Sâmbătă, 15 Septembrie 2012, „Români Frumoși” te  invită la o promenadă de toamnă cu aromă de vară în București pe timp frumos, garantat de prognoza meteo. 
Ne așteptăm să fie prezenți oameni bucuroși de prezență reciprocă, fericiți de prilejul exprimării frumosului din ei prin creații proprii: o pancartă cu mesaj pozitiv, un balon vesel desenat, o panglică colorată, un instrument muzical artizanal duios armonios sau orice altă manifestare bine intenționată a creativității.
 
Ținem să precizăm că acest marș nu este politic, de protest sau alte defulări, scopul său fiind  experimentarea unei stări de bine comune. Cei ce nu sunt de-acord cu abordarea noastră sunt invitați la dialog cu organele de ordine.
Data: 15 Septembrie 2012
Orele: 16:oo – 18:oo
Locație: Parc Al. Ioan Cuza (fost I.O.R.) 
Traseu: Întâlnire la Fântâni (intersecția Str. Câmpia Libertății cu Str. Baba Novac) – Str. Baba Novac
 – Str. Constantin Brâncuși (până la Potcoava) – Str. Nicolae Grigorescu (până la metrou Titan) și Retur.

După marș, împachetăm recuzita și ne-ntindem la un picnic pe iarbă verde.Mijloace de transport:
Autobuz: 311
Troleibuze: 92, 79, 70
Metrou: Stația Titan, însă marșul pornește din poziție diagonal opusă, după cum se vede pe hartă.

La cât mai mulți oameni frumoși!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.