Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

From Classic to Jazz la Ateneul Roman, 27 noiembrie 2012

0

În premieră pe scena Ateneului, pe 27 noiembrie în fața unui public elitist se întâlnesc muzicieni de renume din două genuri muzicale aparent diferite- muzică clasică și jazz- pentru a ne oferi 80 de minute de emoții puternice. La invitația lui Emil Bîzgă, Orchestra Filarmonică alături de muzicieni consacrați din New York (Xavier Davis – pian, David Baron- bass si Mark Whitfield Jr.- tobe) ne vor introduce în tainele unei lumi apreciate de melomani.

Pe parcursul anilor Emil Bîzgă a colaborat cu Ray Charles, Vladimir Cozma, Tony Bennett și mulți alții.

Program:

Prima parte- Muzică clasică

Concert pentru trompetă în D major by G.Torelli

Cantata nr 51 pentru trompetă și soprana (Diana Bucur) de J.S. Bach

Concert pentru oboi by A. Marcello

Partea a doua- Jazz- Accacia Flower Album by Emil Bîzgă

G. Gershwin

C. Porumbescu

N. Rota

A. C. Jobim

80 de minute pentru sufletul tău, o șansă pentru tinerii din centrele de plasament

Profiturile obţinute în urma concertului susțin  60 de tineri cu vârste între 16-18 ani din centrele de plasament din București și Sinaia.

Aceștia vor beneficia săptămânal de cursuri specializate pentru a-i ajuta să își descopere și dezvolte abilitățile ce le vor facilita accesul pe piața muncii. Este soluția pe care a găsit-o Asociația Manieres pentru a-i ajuta pe tinerii care se confruntă cu un dublu abandon, o dată cel al familie și a doua oară din partea unei societăți care este prea puțin pregătită pentru a-i sprijini când ajung la vârsta majoratului. În situaţia în care nu urmează cursurile unei instituţii de învăţământ, la vârsta de 18 ani tinerii sunt nevoiţi să părăsească centrul rămânând fără niciun sprijin.

Un mic cadou muzical până îl puteți asculta live pe Emil Bîzgă www.myspace.com/emilbizga

Voucherele care vă permit accesul la concert și susținerea cauzei pot fi achiziționate online de pe www.fromclassictojazz.ro sau direct de la organizatori prin Ştefana Mireţ, stefana@fromclassictojazz.ro

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.