From Classic to Jazz la Ateneul Roman, 27 noiembrie 2012

0

În premieră pe scena Ateneului, pe 27 noiembrie în fața unui public elitist se întâlnesc muzicieni de renume din două genuri muzicale aparent diferite- muzică clasică și jazz- pentru a ne oferi 80 de minute de emoții puternice. La invitația lui Emil Bîzgă, Orchestra Filarmonică alături de muzicieni consacrați din New York (Xavier Davis – pian, David Baron- bass si Mark Whitfield Jr.- tobe) ne vor introduce în tainele unei lumi apreciate de melomani.

Pe parcursul anilor Emil Bîzgă a colaborat cu Ray Charles, Vladimir Cozma, Tony Bennett și mulți alții.

Program:

Prima parte- Muzică clasică

Concert pentru trompetă în D major by G.Torelli

Cantata nr 51 pentru trompetă și soprana (Diana Bucur) de J.S. Bach

Concert pentru oboi by A. Marcello

Partea a doua- Jazz- Accacia Flower Album by Emil Bîzgă

G. Gershwin

C. Porumbescu

N. Rota

A. C. Jobim

80 de minute pentru sufletul tău, o șansă pentru tinerii din centrele de plasament

Profiturile obţinute în urma concertului susțin  60 de tineri cu vârste între 16-18 ani din centrele de plasament din București și Sinaia.

Aceștia vor beneficia săptămânal de cursuri specializate pentru a-i ajuta să își descopere și dezvolte abilitățile ce le vor facilita accesul pe piața muncii. Este soluția pe care a găsit-o Asociația Manieres pentru a-i ajuta pe tinerii care se confruntă cu un dublu abandon, o dată cel al familie și a doua oară din partea unei societăți care este prea puțin pregătită pentru a-i sprijini când ajung la vârsta majoratului. În situaţia în care nu urmează cursurile unei instituţii de învăţământ, la vârsta de 18 ani tinerii sunt nevoiţi să părăsească centrul rămânând fără niciun sprijin.

Un mic cadou muzical până îl puteți asculta live pe Emil Bîzgă www.myspace.com/emilbizga

Voucherele care vă permit accesul la concert și susținerea cauzei pot fi achiziționate online de pe www.fromclassictojazz.ro sau direct de la organizatori prin Ştefana Mireţ, stefana@fromclassictojazz.ro

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează