Founders Club Bucharest prezintă poveștile de reziliență și inovație ale lui Cosmin Cosma –  fondatorul fintechului Finqware, Tudor Cosăceanu – vicepreședinte regional UiPath și Andrei Popescu – fondatorul Ophset, un startup axat pe tehnologia de captare a carbonului

0

Cosmin Cosma –  fondator al fintechului Finqware, Tudor Cosăceanu – vicepreședinte regional UiPath și Andrei Popescu – fondator al Ophset, un startup axat pe tehnologia de captare a carbonului, își vor prezenta poveștile de reziliență și inovație pe 11 aprilie în cadrul Founders Club Bucharest, un eveniment organizat de ROTSA (Romanian Tech Startups Association). 

Evenimentul va avea loc la sediul UiPath București (Str. Vasile Alecsandri, nr.4), începând cu ora 18.30. Accesul este gratuit. 

Cosmin Cosma – Fondator al Finqware, o companie fintech românească specializată în automatizarea managementului de trezorerie, va vorbi despre parcursul său în construirea unei afaceri de succes în contextul provocărilor și eșecurilor. Sub conducerea sa, Finqware a cunoscut o creștere exponențială, atingând profitabilitatea și impunându-se ca lider pe piață. Perspectivele lui Cosmin în lumea fintech și a antreprenoriatului vor oferi lecții valoroase celor care își doresc să depășească obstacolele și să inoveze.

Tudor Cosăceanu – Vicepreședinte regional UiPath aduce pe scenă peste 15 ani de experiență în industria de software pentru companii. În cadrul UiPath, Tudor este pasionat să sprijine organizațiile să valorifice automatizarea și Inteligența Artificială pentru creșterea eficienței și a productivității. Tudor va vorbi despre puterea de transformare a tehnologiei și importanța rezilienței în depășirea provocărilor din mediul de afaceri actual. 

Andrei Popescu – Fondator al Ophset, un startup axat pe tehnologia de captare a carbonului, va oferi o privire despre lumea sustenabilității și a inovației. Cu tehnologia revoluționară a Ophset, Andrei își propune să revoluționeze modul în care abordăm emisiile de carbon și provocările de mediu.

Agenda evenimentului:

18:30 – 19:00 Networking

19:00 – 20:00 Discuții inspiraționale și strategii de succes

20:00 – Networking

În cadrul seriei de evenimente Founders Club sunt facilitate conexiunile dintre fondatori și colegi din alte businessuri, consilieri, investitori, parteneri tehnologici, inovatori din companii locale și stakeholderi publici. Fiecare eveniment este conceput având ca bază cele mai bune practici deja existente în comunitatea locală, cadrele de validare și scalare folosite pentru a construi „lean startups” și MVP-uri care accelerează expansiunea la nivel internațional.

ROTSA (Romanian Tech Startups Association) este o organizație nonprofit care își propune să promoveze, să sprijine și să reprezinte interesele startup-urilor de tehnologie din România. ROTSA, prin colaborarea cu actori ai ecosistemului național, realizează maparea națională a start-up-urilor tech din România, într-un efort de generare de date legat de starea și evoluția companiilor de tip start-up tech. Viziunea ROTSA o reprezintă dezvoltarea și sprijinirea ecosistemului de startup-uri de tehnologie, fiind în același timp un conector pentru principalii actori și o legătură cu alte ecosisteme internaționale deja existente.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.