Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fotojurnalism la ICR, 10-22 septembrie 2009

1

Fotoreporteri de la Jurnalul Naţional şi Mediafax la „Fotografia în cuvinte” – ediţia a IV-a

n263028375320_2132Joi, 10 septembrie 2009, la ora 18.30, la Institutul Cultural Român (Aleea Alexandru 38), va avea loc vernisajul expoziţiei „Fotojurnalism: Povestiri din spatele obiectivului“. Expun şi iau cuvântul fotoreporteri de la Jurnalul Naţional şi Agenţia Mediafax. Evenimentul face parte din seria de întâlniri „Fotografia în cuvinte”.

Cele două grupuri de fotoreporteri sunt cunoscute publicului atât prin fotografiile apărute în presa cotidiană cât şi prin seria de albume şi expoziţii care prezintă cele mai bune fotografii ale anului.

Departamenul foto al cotidianului Jurnalul Naţional s-a consacrat în lumea fotografică românească prin seria de patru albume „Fotografie de Jurnal“ (2004, 2005, 2006, 2007) şi „Lumea Interzisă“ (2006), precum şi prin expoziţiile de la Librăria Cărtureşti (2008), Teatrul Naţional Bucureşti (2007, 2006, 2005, 2004) şi Palatul Şuţu (2005).

Începând cu anul 2006, Mediafax Foto (departamenul foto al Mediafax) a lansat conceptul „Mediafax Foto – Best of“, ce s-a materializat în expoziţiile de lucrări de mari dimensiuni, prezentate outdoor, din 2006 şi 2007, pe gardul Muzeului Naţional de Artă al României, precum şi în albumele „Mediafax Foto : Best of 2006“ şi „Mediafax Foto : Best of 2007“.

Expoziţia va fi deschisă până pe 22 septembrie. Intrarea este liberă.

http://www.icr.ro/bucuresti

(foto Florin Ghinda, Bucuresti 2009)

foto

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. avatar

    Din pacate nici un jurnalist nu a luat cuvantul. Parca ar fi fost o expunere pentru surdomuti.
    Foarte putine fotografii remarcabile la 2-3 fotoreporteri. La restul multe stangacii si putina valoare artistica nemaivorbind de subtirimea mesajului transmis.
    O manifestare culturala pur formala !

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.