Fotografie in Bucuresti / Inventarierea zonelor protejate, 31 ianuarie 2010

1

Iti place sa fotografiezi, iti place istoria, te pasioneaza Bucurestiul vechi si vrei sa participi la un proiect de mare anvergura? Asociatia Pro_Do_Mo si Asociatia Salvati Bucurestiul te invita la prima sedinta foto pe teren in cadrul proiectului „INVENTARIEREA ZONELOR CONSTRUITE PROTEJATE DIN BUCURESTI”.

Proiectul initiat de cele doua organizatii va fi realizat in totalitate din munca noastra, a voluntarilor. Aceasta inseamna munca fabuloasa de inventariere fotografica a peste 20.000 de imobile din 98 de zone protejate din Bucuresti. Prima intalnire din cadrul acestui proiect va avea loc duminica, 31 ianuarie, la orele 11.00, la statia de metrou Piata Victoriei (de langa cladirea Guvernului).

Te asteptam alaturi de noi pentru a realiza cel mai mare album foto din istoria Bucurestiului. Pentru inceput vom imortaliza casele vechi din zona Aviatorilor / Dorobanti. Pentru a cunoaste Bucurestiul in detaliu, te invitam alaturi de noi cu aparatul de fotografiat.

Cu prietenie,
Membrii Asociatiei Pro-Do-Mo si Asociatia Salvati Bucurestiul

PS: Cum poti deveni unul din fotografii ce isi vor pune amprenta in acest proiect? Viziteaza site-ul pro-do-mo. ro, la sectiunea Proiecte vei gasi un mesaj pentru tine cu mai multe informatii si un formular de inscriere. Si daca iti faci si cont vei putea vizualiza munca depusa deja in cadrul acestui proiect.

(foto Florin Ghinda, 2009)

luigi-casavillan-parc-si-statuie

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.