Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

FOTO: Peste 15.000 de spectatori la cea de-a doua ediție Creative Fest

0

Cea de-a doua ediție a Festivalului de cultură și artă urbană Creative Fest, desfășurat weekend-ul trecut în Capitală, a atras peste 15.000 de spectatori în cele două zile de eveniment.

Unul dintre cele mai așteptate momente ale festivalului a fost primul concert pe care artistul Yasiin Bey, cunoscut şi sub numele de Mos Def, l-a susținut în România, pe 6 septembrie. Și rapperii de la Onyx s-au ridicat la înălțimea așteptărilor, aducând pe scenă energia cu care și-au obișnuit fanii.

Line-up-ul celor două zile a fost completat de unele dintre cele mai în vogă trupe ale momentului – Grimus, Şuie Paparude, Robin & The Backstabbers, DOC & Vlad Dobrescu feat. Cedry2k & Carbon, Gojira & Planet H, Professor P & DJ Akilles (Suedia), Les Elephants Bizarres, Basska şi Tony Baboon Band.
IMG_8531

IMG_8925

IMG_8955

IMG_9186

IMG_9333

Demonstrații de graffiti, space painting, 3D urban art, freestyle football și extreme biking au fost puncte de atracție suplimentare pe agenda festivalului, de care publicul prezent s-a bucurat din plin.

Grafferii de la Sweet Damage Crew au livrat o experienţă vizuală inedită, zugrăvind Capitala într-o manieră originală pe un perete de peste 15 metri lungime. Alți doi artiști – Daniel Relenschi și Cristian Trucă – au creat, pe tot parcursul evenimentului, mai multe desene tri-dimensionale, folosind o tehnică puțin întrebuințată în România, iar Zoltan Martonos și-a demonstrat îndemânarea în domeniul space paintingului.

După ce a cucerit Vestul, fiind prezent la Mondialele de BMX de la Köln, biker-ul Alin Moldovan a animat rampa specială cu o serie de cascadorii spectaculoase, iar trupa de dans Freakquency, alcătuită din opt băieţi plini de energie și pasionați de breakdance, au animat atmosfera de pe scena secundară a festivalului.

Creative Fest este un eveniment organizat de Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție.
Parteneri: Administrația Lacuri Parcuri și Agrement București (ALPAB), Desperados.
Parteneri Media: Ziarul Ring, orasulmeu.ro, zilesinopti.ro, agenda.liternet.ro, urban.ro, e-zeppelin.ro, iconcert.ro, infomusic.ro, vinsieu.ro, urbanology.ro, metropotam.ro, Mic Check, PR Wave, Radio România Cultural, Radio România Muzical, Radio România București FM, 24FUN, IQool, Bigcitylife.ro, Calendar Evenimente, Festivaluri Românești, România Pozitivă, Dor de Ducă.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.