Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

FOTO: Impact Hub Bucharest se mută într-un spațiu de 1600 mp2, în Timpuri Noi Square

0

Impact Hub Bucharest se mută într-un spațiu de 1600 mp2, în Timpuri Noi Square

Organizația a lansat o campanie de pre-sale cu discount-uri de până la 45%

Impact Hub Bucharest, una dintre primele organizații din România care a introdus conceptul de co-working pentru antreprenori și freelanceri, se va reloca începând cu 1 septembrie în zona Timpuri Noi, într-o clădire nouă de birouri, urmând să pună la dispoziția membrilor și colaboratorilor săi un spațiu de 1600 metri pătrați, o suprafață de 2,5 ori mai mare decât în prezent.

IHB @ Timpuri Noi Square_2 IHB @ Timpuri Noi Square_3 IHB @ Timpuri Noi Square_4 IHB @ Timpuri Noi Square_5 IHB 2.0

Noul Impact Hub Bucharest va avea birouri dedicate pentru echipe de 4 – 9 persoane, 68 de locuri în zona de co-working, un spațiu special dedicat celor 5 startup-uri finaliste ale programului Startarium.Inc și va dubla zona de evenimente până la o suprafață totală de 570 de mp2. Cele 3 săli de evenimente vor fi dotate cu tot ceea ce le trebuie atât pentru întâlniri și workshop-uri, cât și pentru conferințe cu 150 de participanți. Spațiile comune, dedicate comunității, vor însuma peste 400 de mp2 și includ sală de întâlniri, cabine de Skype, bucătărie, zone de relaxare și întâlniri informale și o terasă exterioară.

Noul spațiu Impact Hub Bucharest (Splaiul Unirii, nr. 165, sector 3, etaj 1) este la 1 minut de mers pe jos de stația de metrou Timpuri Noi sau la 5 minute de mers cu mașina de Piața Unirii și are acces la parcare subterană, precum și un loc special amenajat pentru biciclete (cu acces la dușuri și vestiare).

Planificarea noului spațiu a început din ianuarie, iar lucrările de amenajare (partiționare, mobilare și decorare) au demarat în luna iulie și sunt planificate să dureze până la finalul verii. Pentru a marca acest moment important în evoluția sa, Impact Hub Bucharest a lansat o campanie de crowdfunding pe Startarium.ro care pune la dispoziție recompense cu reduceri de până la 45% pentru abonamente, co-working și pachete de evenimente. Campania va rula până pe 25 august și are ca obiectiv principal asigurarea capitalului rulant pentru această toamnă și celebrarea noului spațiu printr-o campanie de pre-sale cu discount-uri generoase.

Închidem primul capitol din istoria Impact Hub-ului în București lăsând în urmă multe povești frumoase și proiecte de succes. Iar ca orice poveste frumoasă, ea continuă cu un nou capitol, într-o nouă locație construită după cele mai înalte standarde ale momentului și pregătită pentru anii ce vor urma.

Suntem onorați să avem o comunitate de oameni extraordinari, ce ne-a fost alături în toți acești ani și care deja și-a manifestat interesul de a fi lângă noi în continuare. Îi asigurăm pe toți, membri mai vechi, mai noi sau viitori, că ducem mai departe atmosfera colaborativă și inspirațională care a fost un punct de reper în Halelor nr. 5. Profitați de campania pe care o lansăm azi și de ceea ce vă oferă și sper să ne vedem cu bine la început de toamnă, în casă nouă!” (Vlad Craioveanu, CEO Impact Hub Bucharest)

În 5 ani de activitate, organizația fondată de Vlad Craioveanu, Oana Craioveanu şi Alexandra Pode, a găzduit mai mult de 1.000 de membri și a organizat peste 500 de evenimente proprii la care au participat circa 12.000 de persoane. Alte 2.200 de evenimente ale colaboratorilor și partenerilor au adus în spațiul din str. Halelor numărul 5 peste 80.000 de oameni.

Programele de incubare și accelerare dezvoltate – Hubcelerator, Impact Startup Factory, Made in Social, Impact Hub Scaling – au ajutat mai mult de 100 de startup-uri să treacă la următorul nivel. Printre afacerile care s-au lansat și dezvoltat cu succes în cadrul programelor Impact Hub Bucharest se numără Sunday Bagels, Iutta, Aviziero, Wild Thing, Dare to Rug, TrainerTour, SoupLoop, Upside Down, Cobi Bicycle, Stai Sa-ți Povestesc, Echoz, Bunicel, Zuriel

Mai multe detalii despre noul spațiu Impact Hub Bucharest, noile facilități și tipuri de abonamente, precum și despre recompensele puse la bătaie în campania de crowdfunding, puteți afla din acest video sau direct din pagina campaniei, pe platforma Startarium.ro: www.startarium.ro/crowdfunding/impacthub

***

Impact Hub susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor cu impact pozitiv în societate în cadrul unei comunități globale, oferind spații de lucru colaborative, programe de dezvoltare și incubare a afacerii, conferințe și evenimente, precum și opțiuni de finanțare prin crowdfunding. Prezentă în București din 2012 și în Cluj- Napoca din 2016, organizația face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente.

Detalii: www.impacthub.ro

Ne puteți urmări pe Facebook: Impact Hub Bucharest

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.