FOTO Festival International de Teatru in Strada Bucuresti BFIT, 13-16 septembrie 2012

0

foto Florin Ghinda, august 2012 Bucuresti

 

FESTIVALUL INTERNAŢIONAL DE TEATRU DE STRADĂ B-FIT IN THE STREET!

Sursa: arcub.ro

13.09.2012-16.09.2012, Piaţa Constituţiei, Piaţa Universităţii, Piaţa Unirii, Piaţa Victoriei, Piaţa George Enescu, Centrul Istoric

Aflat la a patra ediţie Festivalul Internaţional de Teatru de Stradă B-fit in the Street! reuneşte artişti din mai multe ţări ale lumii, oferind bucureştenilor spectacole atractive şi interactive.

Timp de patru zile, 20 de trupe din 5 ţări aduc o atmosferă sărbătorească în Capitală şi transformă centrul oraşului într-un univers colorat, în care artiştii jonglează cu artele cele mai diverse pentru a oferi spectatorilor un amestec surprinzător de emoţii şi reflecţii. Prin reprezentaţiile lor, actorii încearcă să interacţioneze cu publicul, modificând raporturile dintre spaţiu, ritm şi receptare.

Pe tot parcursul zilei, spectacolele în aer liber oferă o perspectivă unică a cadrului urban, invadat de această artă efervescentă. Acestea vor avea loc în Piaţa Constituţiei, Piaţa George Enescu, Piaţa Unirii, Piaţa Universităţii, Centrul Istoric, Piaţa Victoriei şi toate bulevardele centrale.  

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează