Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

FOTO: Artiștii pepereți au desenat noul sediu ViitorPlus cu ilustrații sustenabile

0

Ce poți face pentru a ține sus moralul angajaților? Dovedit vă spunem că ilustrațiile pictate pe pereții de la birou îmbunătățesc calitatea muncii, bucuria de a veni la sediu și story-urile postate pe Instagram. Angajații ViitorPlus au confirmat pe rând acest lucru!

Echipa pepereți a înfrumusețat pereții noului sediu ViitorPlus cu 9 desene pline de viață, ce vor să sădească în sufletul privitorului dorința de a crea o lume mai bună. Desenele prezente în spațiile de lucru ale proiectelor Recicleta, Atelierul de Pânză, Adoptă un Copac, Harta Reciclării – comunică viziunea proiectului și presară inspirație pentru viitoare acțiuni.

„Viitorul aparține celor care cred în frumusețea viselor lor” este mesajul cu care vizitatorii sunt întâmpinați la intrare, alături de înfățișarea mamei natură care protejează Pământul. Pe scări, sunt expuse moduri prin care ne putem reduce amprenta de carbon – comunicate în ilustrații și mesaje ce sfătuiesc pe toată lumea să facă dușuri mai scurte sau să spele cu apă rece rufele, de câte ori au ocazia. Zona de recreere de la mansardă este acaparată de turnul de pisici, cu mesajul Together Everybody Achieves More.

Desenele au fost inaugurate de Ziua Internațională a Mediului, pe 5 iunie, dată în care ViitorPlus a sărbătorit 15 ani cu un eveniment al porților deschise. Turul noului sediu a fost o activitate personalizată, fiecare participant fiind însoțit de un membru ViitorPlus. La mulți ani sustenabili!

pepereți este un grup de artiști ce pictează pereți interiori cu motive naturale, cu misiunea de a aduce natura mai aproape de natura umană. Dăm viață camerelor de copii, birourilor, bibliotecilor, practic oricărui perete dintr-o încăpere! Putem fi urmăriți pe instagram și facebook pentru detalii și colaborări.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.