Forumul Tinerilor 2023: Construirea viitorului în vremuri de criză

0

Institutul Francez din România vă invită la cea de-a 4-a ediție a Forumului Tinerilor, care va avea loc în zilele de 31 martie și 1 aprilie.

Vă așteptăm în număr cât mai mare la București, Cluj și Iași pentru a participa la ateliere, conferințe, dezbateri, mese rotunde și proiecții de film.
Ediția Forumului de anul acesta „𝗖𝗼𝗻𝘀𝘁𝗿𝘂𝗶𝗿𝗲𝗮 𝘃𝗶𝗶𝘁𝗼𝗿𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗶̂𝗻 𝘃𝗿𝗲𝗺𝘂𝗿𝗶 𝗱𝗲 𝗰𝗿𝗶𝘇𝗮̆” se va concentra pe așteptările tinerilor de la începutul războiului în 🇺🇦.
𝗣𝗮𝗿𝘁𝗶𝗰𝗶𝗽𝗮𝗿𝗲 𝗽𝗲 𝗯𝗮𝘇𝗮̆ 𝗱𝗲 𝗶̂𝗻𝘀𝗰𝗿𝗶𝗲𝗿𝗲 𝗶̂𝗻 𝗽𝗿𝗲𝗮𝗹𝗮𝗯𝗶𝗹: https://forms.gle/yhFB3RwfTSkNHkfB6

Sursa și mai multe informații aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.