Forumul Social / 23 noiembrie Bucuresti

0

Furnizorii de servicii sociale sunt invitati la Forumul Social al Municipiului Bucuresti, anunta stiriong.ro. Evenimentul este dedicat organizatiilor neguvernamentale furnizoare de servicii sociale.

Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti si organizatia Salvati Copiii Romania elaboreaza “Strategia de dezvoltare a serviciilor sociale pentru Municipiul Bucuresti”, context in care invitam organizatiile neguvernamentale furnizoare de servicii sociale sa participe la Forumul Social al Municipiului Bucuresti, un mecanism de consultare, format din reprezentanti ai autoritatilor locale si ai sectorului ONG ce va avea loc in data de 23 noiembrie, in Bucuresti.

Scopul Forumului este de a identifica principalele problemele sociale cu care se confrunta cetatenii municipiului Bucuresti, cu precadere persoanele vulnerabile, de a evalua relatia intre furnizorii publici si privati de servicii sociale din perspectiva participarii acestora din urma la luarea deciziilor publice la nivelul municipiului Bucuresti si provocarile furnizarii de servicii sociale pentru diferite categorii de grupuri vulnerabile. Facilitarea intalnirii va fi realizata cu ajutorul metodei „World Café”, care permite un nivel ridicat de interactiune si dezbatere intre participantii la intalnire.

Mai multe informatii pe stiriong.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează