Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Forumul Internațional pentru Turismul Responsabil ediția a IV-a

0

În perioada 27-29 aprilie 2017, va avea loc, în București, ediția a IV-a a Forumului Internațional pentru Turismul Responsabil. Tema acestei ediții este „Turismul responsabil în spațiu urban: identitățile și experiențele metropolei”.

F44B3247

Turismul responsabil este un concept puternic, de înțelegere a călătoriei și ospitalității ca o relație bazată pe respectul valorilor comunităților. Analizele arată că în ultima perioada majoritatea turiștilor care vizitează România fac parte din categoria celor care au aderat la principiile turismului responsabili, călători informați, care caută experiențe și destinații capabile să livreze autenticitate. Aceasta este motivația principală pentru organizarea acestui eveniment.

Obiectiv: Cunoașterea, promovarea și diseminarea practicilor de turism responsabil.

Mijloace: Prin aducerea în atenția publicului și a specialiștilor a principiilor turismului responsabil și prin implementarea unui program coerent.

Evenimentul are ca obiectiv principal cunoașterea, promovarea și diseminarea practicilor de turism responsabil.

Agenda va cuprinde teme precum:

– Identitățile și experiențele locale – vectori ai dezvoltării comunităților

– Bune practice de dezvoltare bazate pe identitatea locala

– Industriile creative și dezvoltarea comunităților

– Capitalul social, educația și ospitalitatea comunităților

– Identitatea și inovația tehnologică ca premise în marketingul turismului

– Resurse pentru dezvoltare prin turismul responsabil

Vorbitori
– Maurizio Davolio, A.I.T.R. – Associazione Italiana Turismo Responsabile & EARTH (European Alliance for Responsible Tourism and Hospitality)
– Alexandru Rafael Constantinescu, NECSTouR(Network of European Regions for a Sustainable and Competitve Tourism, Bruxelles)
– Crista Buznea, TUI UK&Ireland
– Claudio Milano, Ostelea School of Tourism & Hospitality – Universidad de Lleida
– Cristian Neagoe, Street Delivery
– George Butunoiu, Restocracy
– Orsolya Juhasz-Borsa, Targul gastro-cultural Ozosep
– Iulian Canov, Wolfhouse Productions/ La Firul Ierbii
– Alexandra Dinu, Mesteshukar ButiQ
– Ion Borșan, Merg.În.România/ Walk&Shoot

Participarea la Forum se face în schimbul sumei de 600 de lei. Taxa include participarea la cele 3 zile de lucrări, materialele forumului, coffee-break și un prânz de tip bufet în data de 28.04.2017.

Atașăm formularul de înregistrare pe care vă rugăm să îl completați și să îl transmiteți pe mail la adresa de e-mail: office@fundatia-amfiteatru.ro sau prin fax la nr. 021.312.51.03

Pentru mai multe detalii accesați site-ul: www.turismulresponsabil.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.