Foisorul de foc (expo foto, 14-27 septembrie 2009, metrou Dristor)

0

Foisorul de foc, strajerul Bucurestilor
Expozitie foto organizata de Asociatia “Bucurestiul meu drag” impreuna cu Muzeul Pompierilor, gazduita de Metrorex si sponsorizata de magazinul foto Fotohobby. Expozitie cu imagini din istoria pompierilor romani, din muzeul pompierilor si din imprejurimi.

afisfoisor8„Draga prietene al Bucurestiului,
Vino sa-ti aratam muzeele orasului pe care il iubim. Asociatia “Bucurestiul meu drag” te delecteaza cu imagini din muzeele bucurestene, acum, fotografii din Muzeul Pompierilor.

Detalii la www.orasul.ro
 

Vino in perioada 14-27 septembrie 2009 in statia de metrou Dristor 1 si bucura-te de imaginile din istoria pompierilor romani, avem cu ce ne mandri, pompierii intotdeauna au fost unii dintre eroii nostri, in lupta cu focul, cu dezastrele, au luptat alaturi de soldati pentru eliberarea tarii.”

Organizatori: Asociatia “Bucurestiul meu drag” impreuna cu Muzeul Pompierilor.
Cu sprijinul: Metrorex si magazinul foto Fotohobby
Partener media: Radio Romania International
Cu prietenie,
Asociatia “Bucurestiul meu drag” si Muzeul Pompierilor
Andrei Birsan
presedinte Asociatia Bucurestiul meu drag
www.orasul.ro
0743.076.255

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează