Foisorul de foc (expo foto, 14-27 septembrie 2009, metrou Dristor)

0

Foisorul de foc, strajerul Bucurestilor
Expozitie foto organizata de Asociatia “Bucurestiul meu drag” impreuna cu Muzeul Pompierilor, gazduita de Metrorex si sponsorizata de magazinul foto Fotohobby. Expozitie cu imagini din istoria pompierilor romani, din muzeul pompierilor si din imprejurimi.

afisfoisor8„Draga prietene al Bucurestiului,
Vino sa-ti aratam muzeele orasului pe care il iubim. Asociatia “Bucurestiul meu drag” te delecteaza cu imagini din muzeele bucurestene, acum, fotografii din Muzeul Pompierilor.

Detalii la www.orasul.ro
 

Vino in perioada 14-27 septembrie 2009 in statia de metrou Dristor 1 si bucura-te de imaginile din istoria pompierilor romani, avem cu ce ne mandri, pompierii intotdeauna au fost unii dintre eroii nostri, in lupta cu focul, cu dezastrele, au luptat alaturi de soldati pentru eliberarea tarii.”

Organizatori: Asociatia “Bucurestiul meu drag” impreuna cu Muzeul Pompierilor.
Cu sprijinul: Metrorex si magazinul foto Fotohobby
Partener media: Radio Romania International
Cu prietenie,
Asociatia “Bucurestiul meu drag” si Muzeul Pompierilor
Andrei Birsan
presedinte Asociatia Bucurestiul meu drag
www.orasul.ro
0743.076.255

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează