Focus pe Energia Regenerabila in 14 aprilie 2011!

0

Business Review organizeaza pe 14 aprilie 2011 la hotel Ramada Plaza a doua editie a evenimentului „Energie Alternativa – Focus pe Energia Regenerabila”.

Piata energiei regenerabile anunta noi proiecte in fiecare an, accelerarea dezvoltarii sau finalizarii acestora fiind impiedicata de legislatia fluctuanta si nesigura. Evenimentul isi propune sa aduca impreuna atat autoritatile din domeniu cat si reprezentanti ai companiilor din sectorul energetic regenerabil ce actioneaza in momentul de fata in Romania ori intentioneaza sa investeasca in acest domeniu pe viitor pentru a gasi solutii si a stabili un dialog constructiv care sa duca la dezvoltarea acestui domeniu in tara noastra.

Sursa: www.comunicatedepresa.ro

In cadrul evenimentului se vor analiza stadiul reglementarii si dezvoltarii retelei energetice, impactul acestora asupra fluxului investitional, cum pot fi racordati noii generatori la retea, noutatile tehnologice, efectul legilor 220/2008 si 139/2010 asupra anumitor tehnologii din Romania, solutiile de finantare precum si solutiile IT integrate cu smart grids.

Invitatii din cadrul celor doua paneluri de discutii sunt Valeriu BINIG, Director | Financial Advisory Services/Energy&Resources/Corporate Finance – Deloitte, Petru LIFICIU, Vicepresedinte – ANRE, Paula CORBAN, Consilier, Energy Practice Group, White & Case, Silvia VLASCEANU, Consilier Parlamentar si Director Executiv al Asociatiei Companiilor de Utilitati din Romania, Dana DUICA, Director Executiv – Asociatiei Romane pentru Energie Eoliana, Robert GHELASI, Director al Departamentului Energie – Capital Partners, Stelian Alexandru GAL, Director General – CN Transelectrica SA

Programul complet al evenimentului este disponibil pe www.business-review.ro/events

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează