Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Focus pe Energia Regenerabila in 14 aprilie 2011!

0

Business Review organizeaza pe 14 aprilie 2011 la hotel Ramada Plaza a doua editie a evenimentului „Energie Alternativa – Focus pe Energia Regenerabila”.

Piata energiei regenerabile anunta noi proiecte in fiecare an, accelerarea dezvoltarii sau finalizarii acestora fiind impiedicata de legislatia fluctuanta si nesigura. Evenimentul isi propune sa aduca impreuna atat autoritatile din domeniu cat si reprezentanti ai companiilor din sectorul energetic regenerabil ce actioneaza in momentul de fata in Romania ori intentioneaza sa investeasca in acest domeniu pe viitor pentru a gasi solutii si a stabili un dialog constructiv care sa duca la dezvoltarea acestui domeniu in tara noastra.

Sursa: www.comunicatedepresa.ro

In cadrul evenimentului se vor analiza stadiul reglementarii si dezvoltarii retelei energetice, impactul acestora asupra fluxului investitional, cum pot fi racordati noii generatori la retea, noutatile tehnologice, efectul legilor 220/2008 si 139/2010 asupra anumitor tehnologii din Romania, solutiile de finantare precum si solutiile IT integrate cu smart grids.

Invitatii din cadrul celor doua paneluri de discutii sunt Valeriu BINIG, Director | Financial Advisory Services/Energy&Resources/Corporate Finance – Deloitte, Petru LIFICIU, Vicepresedinte – ANRE, Paula CORBAN, Consilier, Energy Practice Group, White & Case, Silvia VLASCEANU, Consilier Parlamentar si Director Executiv al Asociatiei Companiilor de Utilitati din Romania, Dana DUICA, Director Executiv – Asociatiei Romane pentru Energie Eoliana, Robert GHELASI, Director al Departamentului Energie – Capital Partners, Stelian Alexandru GAL, Director General – CN Transelectrica SA

Programul complet al evenimentului este disponibil pe www.business-review.ro/events

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.