Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fluens Shop, voluntariem creativ

0

Ești creativ? Îți place să îți dedici timpul liber unor activități artistice? Dacă răspunsul la aceste întrebări este „da”, hai în echipa noastră!

O nouă activitate ce poartă emblema Asociației Fluens se află la linia de Start! Hai și tu să faci parte din grupul voluntarilor creativi! Ce vom face concret? Vom croșeta diverse articole, vom împleti brățări, vom confecționa brățări și, în funcție de inspirația cu care vine fiecare de acasă, vom realiza și numeroase produse prin reciclare creativă. Și asta nu e tot… ceaiul, îndulcit cu multe zâmbete, prietenie și bună dispoziție, îl pregătim noi. Te așteptăm să punem țara la cale la sediul Asociației Fluens, Aleea Florin Ciungan, nr. 17, sector 3 Bucuresti.

Candidatul ideal trebuie să aibă:

  • creativitate;
  • disponibilitate în fiecare marți, între orele 14:00-16:00;
  • sociabilitate;
  • dorința de a lucra cu oameni veseli, mici, dar puși pe fapte mari.
  • Pentru detalii, dar și pentru a vă depune CV-urile, vă rugăm să ne contactați pe adresa asociatia.fluens@yahoo.com.

Descrierea organizației:

Asociatia Fluens este o organizatie non-guvernamentala care sprijina cele mai vulnerabile categorii sociale: copii abandonati, batrani din institutiile de stat, mame singure, bolnavi, familii numeroase. Asociatia Fluens functioneaza pe principiul voluntariatului si dedicatiei in ajutorarea aproapelui, orientand resursele umane, financiare si materiale catre persoanele care au cea mai mare nevoie de ele. Unul dintre obiectivele noastre este incurajarea dezvoltarii resurselor umane si a ONG-urilor tinere, prin programe de training si formare. Principalele proiecte ale Asociatiei Fluens se adreseaza copiilor din plasament, batranilor din caminele de stat si familiilor monoparentale.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.