Fluens Shop, voluntariem creativ

0

Ești creativ? Îți place să îți dedici timpul liber unor activități artistice? Dacă răspunsul la aceste întrebări este „da”, hai în echipa noastră!

O nouă activitate ce poartă emblema Asociației Fluens se află la linia de Start! Hai și tu să faci parte din grupul voluntarilor creativi! Ce vom face concret? Vom croșeta diverse articole, vom împleti brățări, vom confecționa brățări și, în funcție de inspirația cu care vine fiecare de acasă, vom realiza și numeroase produse prin reciclare creativă. Și asta nu e tot… ceaiul, îndulcit cu multe zâmbete, prietenie și bună dispoziție, îl pregătim noi. Te așteptăm să punem țara la cale la sediul Asociației Fluens, Aleea Florin Ciungan, nr. 17, sector 3 Bucuresti.

Candidatul ideal trebuie să aibă:

  • creativitate;
  • disponibilitate în fiecare marți, între orele 14:00-16:00;
  • sociabilitate;
  • dorința de a lucra cu oameni veseli, mici, dar puși pe fapte mari.
  • Pentru detalii, dar și pentru a vă depune CV-urile, vă rugăm să ne contactați pe adresa asociatia.fluens@yahoo.com.

Descrierea organizației:

Asociatia Fluens este o organizatie non-guvernamentala care sprijina cele mai vulnerabile categorii sociale: copii abandonati, batrani din institutiile de stat, mame singure, bolnavi, familii numeroase. Asociatia Fluens functioneaza pe principiul voluntariatului si dedicatiei in ajutorarea aproapelui, orientand resursele umane, financiare si materiale catre persoanele care au cea mai mare nevoie de ele. Unul dintre obiectivele noastre este incurajarea dezvoltarii resurselor umane si a ONG-urilor tinere, prin programe de training si formare. Principalele proiecte ale Asociatiei Fluens se adreseaza copiilor din plasament, batranilor din caminele de stat si familiilor monoparentale.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează