Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Flavored Cheesecake Weekend 5, 6 și 7 august @ceainăria La un Ceai

0

Weekend-ul acesta, adică pe 5, 6 și 7 august puteți încerca la ceainăria La un Ceai două noi tipuri de cheesecake suprinzător de delicioase:

*** Cheesecake cu ananas, cocos și afine ***
*** Banana Cheesecake cu fulgi de ciocolată și nuci ***

Rezervări la 0734 195 395 (apel sau sms)
cheesecake
Parteneri Media: Concerte-azi.ro, Urban.ro, Inoras.ro, Sapte Seri, Subversiv.info, Yum Stops!, 100 locuri din Bucuresti, Zile și Nopți, Coțofana urbană, Anyplace.ro, Bookblog.ro, Feeder.ro, IQool, Teen Press, Umblat.ro, România Pozitivă, Mama pe Toc, Ro Events, Asociatia Culturala Sarang Hanguk

Event Facebook:  https://www.facebook.com/events/566434103559691/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.