Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Flashmob 17 mai ora 19.00: Lansează avionul visurilor tale!

0
Locuiești în București, Iași, Cluj, Timișoara sau Brașov? Atunci știi pe pielea ta că incubator107 te încurajează să-ți descoperi pasiunile și să-ți urmezi vocația. Și ING face același lucru, inventând ING Economii, o soluție de economisire sigură și flexibilă, oricând la dispoziția ta.Așa că ING s-a hotărât să susțină incubator107 și să ne lanseze o provocare: pentru fiecare avion de hârtie care zboară pe 17 mai, ING donează proiectului incubator107 câte un leu.Hai să demonstrăm că suntem o comunitate de aviatori cu Visuri Mari! Lansează un avion pentru pasiunea ta.

• Pasul 1: Învață cum se construiește un avion de hârtie. Ai 3 prototipuri, alege-l pe cel mai potrivit ție:

PlanorulVânătorul sau Șoimul

• Pasul 2: Vino la incubator107 din str. Traian nr.107 sector 2 București și ia o hârtie specială pentru avionul tău.

 Lanseaza avionul visurilor tale
• Pasul 3: Construiește-ți avionul și gândește-te la pasiunea ta.• Pasul 4: Vino cu avionul tău pe 17 mai la ora 18:59 București – la Fântâna de la Universitate.• Pasul 5: Lansează avionul de hârtie la ora 19.00 și pune-ți o dorință.

• Pasul 6: Recuperează imediat avionul de hârtie, păstrează-l ca amintire și părăsește locația, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Hai să fii aviator pentru incubator!

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.