Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

FIRST DATE – întâlnire în premieră cu o comedie semnată Conrad Mericoffer

0

Marți, 17 Februarie, de la ora 20:00, În Culise te invită la FIRST DATE – premiera cu public a unei comedii captivante despre stângăciile începuturilor , scrisă și regizată de Conrad Mericoffer.

Prima dată nu decurge niciodată așa cum ți-ai imaginat. Emoții, stângăcii și vorbărie multă – suficientă cât să proiectezi asupra persoanei din fața ta o imagine dezirabilă: el este MAI amuzant, ea este MAI inteligentă, iar împreună sunt MAI frumoși. În calea idealurilor noastre despre celălalt intervin mereu surprize. First Date propune o caricatură a vremurilor în care trăim concentrând totul într-o situație pe cât de banală, pe atât de amuzantă. O comedie complicat de simplă despre oameni enervant de complicați. Exact așa cum suntem noi toți.

first date

Din distribuție fac parte – Andrei Seușan, Camelia Pintilie, Victoria Răileanu și Ionuț Oprea. Textul și regia sunt semnate de Conrad Mericoffer, responsabil pentru replicile și situațiile delicioase pe care le vei întâlni în cadrul acestui spectacol.

Ne vedem pentru o primă întâlnire Marți, 17 Februarie, de la ora 20:00 în bd. Hristo Botev nr. 25 (Copper’s Pub) să vă bucurați de suspans, emoții și comedie! Pentru rezervări 0735 026 762 sau http://inculise.ro/rezervari-online/

Mulțumim partenerilor: Șapte Seri, Teatral.ro, OrașulM.eu, Ziarul Metropolis, PeLipscani.ro, Metropotam.ro, Concerte-azi.ro, Cinemagia, Raftulcuidei.ro, CalendarEvenimente.ro, Port.ro, ArtWe, Anyplace.ro, IQool, Diseară.ro, Urban.ro, Teatru.Pro, Zile și Nopți, Ileana Andrei.ro, Revista Cațavencii, Eva.ro, Revista Arte și Meserii, RomaniaPozitiva.ro, Smartandhappychild.ro.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.