Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fine Art Concept Store, un nou spatiu de expozitie

0

 ArtXpert Lanseaza Fine Art Concept Store

Începând cu luna mai brandul ArtXpert se extinde intr-o noua formula – Fine Art Concept Store. Pe langa locatia din Strada Armeneasca nr 18 destinata colectionarilor si decoratorilor, ArtXpert lanseaza un concept store care inglobeaza fine art, fine jewelry, fine wine. ArtXpert – Fine Art Concept Store ( Bucuresti, Str Putul lui Zamfir 45-47)  va găzdui o varietate de opere din propaganda est-europeana și americana al anilor ’50 -’80, de la gravuri la serigrafie, pictură și fotografie, precum și lucrări contemporane care încearcă să reflecte aspecte ale sociețății moderne.

Artiști consacrați dar și cei aflați în plină ascensiune își găsesc în acest loc un spațiu comun de interacțiune cu publicul avizat. Arta faciliează în acest fel o interacțiune estetica și simbolică între realitate, artist și clienți.

Prin expunerea pieselor de bijuterie într-o galerie, acestea își revendică un statut de mult meritat, acela de obiecte de artă. Unice și purtând fiecare semnătura stilistică a autorului, ele se depărtează de concepția stereotipică a bijuteriilor purtate ca simple accesorii, devenind adevărate piese de colecție, oferind individualitate și valoare estetică dincolo de bijuteriile de masă fabricate în serie.

Arta contemporana, bijuteria de autor împreună cu vinurile rafinate destinate celor care apreciază calitatea și finețea, transformă această galerie într-un spațiu  aparte, vibrant care ofera publicului posibilitatea sa consume, nu doar sa iubeasca  arta.

Mai multe detalii puteți găsi pe www.artxpert.ro.

Locația: Str. Puțul lui Zamfir, nr. 45-47, sector 1, București

Intrarea este liberă, excepție făcând seara de deschidere, 3 mai, în    care accesul se va face strict pe bază de invitație

 

Portofolio  ArtXpert: Andy Warhol, Roy Lichtenstein, Keith Haring, Shepard Fairey, Jason Crum, Ryan Roback, Salvador Dali, Marc Chagall, Jules Perahim, Vasile Grigore, Traian Filip, Eugene Al Pann, Matei Serban, Cornel Lazia, David Sandu, Marcel Chirnoaga.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.