Finala de la Roland Garros în Herăstrău!

0

Primăria Capitalei îi invită pe bucureșteni în Parcul Herăstrău (intrarea Charles de Gaulle), pentru a o susține pe Simona Halep, care va juca în finala de la Roland Garros, având-o ca adversară pe Maria Sarapova.

Astfel, sâmbătă, începând cu ora 16.00, în cadrul CineParK, toți bucureștenii vor putea urmări pe un ecran de mari dimensiuni meciul anului, finala de la Roland Garros.

CineParK este cinematograful în aer liber amenajat de Primăria Capitalei prin creart în Parcul Herăstrău.

cinepark 2014

Hai Simona! Hai România!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează