Finala Competiției Mega Dezbatere (ediția a II-a)

0

Vă invităm duminică pe 3 februarie, cu începere de la ora 15:30 la Impact Hub unde va avea loc finala competiției MEGA DEZBATERE – un proiect realizat de ARDOR în parteneriat cu Mega Image.

link aici.

Dupa 6 competiții regionale – organizate în București și Constanța (de către ARDOR Muntenia), în Ploiești (de către ARGO Debate și AES), în Brașov și Cluj (de către Ardor Transilvania) și în Timișoara (de către ACDV) – echipele care s-au clasat pe primul loc se vor întâlni duminica. Acestea vor dezbate 2 meciuri, in urma carora cele mai bune 2 echipe vor juca finala pe motiunea: „Ar trebui introdusa o taxa de viciu pe alimente nesanatoase.”

Simultan cu finala pentru liceu va avea loc și finala pentru gimnaziu! In urma etapei care a avut loc pe în ianuarie la Bucuresti, in care au dezbatut 6 echipe de gimnaziu, cele mai bune 2 echipe vor juca finala pe motiunea: „Ar trebui introdusa o materie obligatorie despre nutritie sanatoasa.”

Aceste finale sunt deschise publicului spectator și vă invităm cu drag să participați!

🏫Echipele calificate in etapa finala de liceu:

Cluj – Liceul Teoretic ”Nicolae Bălcescu”, formata Bonta Codruța, Petri Răzvan si Pop Nina Renata.
Brasov – Colegiul Naţional Economic ”Andrei Bârseanu”, formata din Eduard Iakabfi, Alexandru Cojocariu si Edmond Vrânceanu
Timisoara – Liceul Teoretic ”Grigore Moisil” – Adelina Maria Anescu, Anamaria-Iuliana Petcu si Gabriel-Cosmin Bolbotina
Ploiesti – Colegiul National ”Mihai Viteazu” (ARGO), formata din Maria Ganciu, Cătălina Bratu si Andrei Rotaru
Bucuresti – Colegiul National ”Iulia Hașdeu”, formata din Ada Tomescu, Alexandru Papacu si Ruxandra Cordaș
Constanta – Colegiul National ”Mircea cel Bătrân”, formata din Ernest Schroeder, Stavrositu Alexandru și Ciobanu Ștefan-Rareș

🏫Echipele calificate in finala de gimnaziu:
Colegiul National „Grigore Moisil”, formata din Daria Iordache, Radu Carbarău si Andrei Negreanu
Colegiul National Bilingv ”George Coșbuc”, formata din Matei Alexandru, Diao Ana-Maria si Rebeca Miron

Este deja al doilea an consecutiv când organizăm împreună cu City Promotions (una dintre companiile care administrează brandul MEGA IMAGE) proiectul Mega Dezbatere. Spre deosebire de anul trecut când el s-a desfășurat doar în București, anul acesta proiectul s-a extins în toate orașele în care MEGA IMAGE este prezent. Astfel că, în perioada 8 decembrie 2018 – 26 ianuarie 2019 au avut loc 6 competiții de dezbateri de 1 zi. 8 echipe din 8 licee diferite din fiecare oraș au intrat în competiție pentru un loc în finala de la București. În plus, în București a existat și o competiție dedicată echipelor din școli gimnaziale.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.