Filosofie si educatie – Curs de filosofie comparata

0

Filosofia, sau dragostea pentru înțelepciune, este calea prin care putem cunoaște răspunsul marilor înțelepți ai Orientului și Occidentului la întrebări cu care oamenii se confruntă de mii de ani: cine sunt eu? Care este scopul vieții mele? Cum pot trăi o viață împlinită? Cum pot conviețui mai bine cu cei din jurul meu? Care este relația mea cu timpul și istoria, cu Natura și Universul? Aplicând aceste învățături în viața noastră, vedem că filosofia nu este doar o complexitate a ideilor, ci o adevărată artă care ne învață cum să trăim mai bine, mai frumos.

Vă invităm să descoperiți aceste răspunsuri în cursul care se deschide marți 12 ianuarie, ora 18:00 la Casa de Cultură a Studenților – sala 5, Calea Plevnei nr.61, Bucuresti.

Intrarea este liberă.
Casa-Studentilor-ian2016

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.